Bokbloggsjerka 29 juni – 2 juli

Har du ett genuint intresse för böcker? du om /litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att ett inlägg om på din blogg och börja hoppa runt bland alla som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

pågår fredag – måndag varje helg!

Det finns med andra ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya som har lagts till i listan.

Du måste ha en som delvis handlar om för att få vara med.

Regler

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).

2.  Besök andra genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!

3.  Sprid information om så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Vad läser du just nu?

För ovanlighetens skull håller jag bara på med en bok: Not Dead Yet av . Trots att jag inte har hunnit särskilt långt så ska det mycket till innan jag kan slita mig ifrån den. Så bra är den! Om jag nu kittlade din nyfikenhet, så är det på sin plats att säga att den är den åttonde boken i om och dessa MÅSTE läsas i ordning.

 

Comments

 1. Jenny E. says

  Här är mitt svar: jenny.jennytranslation.com/2012/07/02/bokbloggsjerka-29-juni-2-juli-2012/

  (Går att läsa från kl. 15:15 idag. Jag försöker potionera ut mina inläg under dagen.)

 2. Här är mitt svar 🙂 http://www.jonnalindberg.com/?p=924

 3. Hoffafloffa says
 4. http://www.spetsig.se/?p=6270
  Spetsig – en bokblogg recently posted..Bokbloggsjerka 29/6-2/7

 5. Sigrid Drakhjärta says

  Jag har nu bloggat mina svar på bokbloggsjerkan 🙂

  http://granspira.wordpress.com/2012/07/01/jerka-nummer-86/

 6. Hejsan!
  Läsa & Lyssnas bidrag kommer här! Trevlig sommar!!
  http://lasaochlyssna.wordpress.com/2012/07/01/bokbloggsjerka-296-27/
  lasaochlyssna recently posted..Bokbloggsjerka 29/6-2/7

Trackbacks

 1. […] här är veckans bokbloggsjerkafråga från Annikas litteratur- och kulturblogg. Just nu läser jag “Tankeläsaren” av Kristin Cashore. Det är del ett i trilogin […]

 2. […] Skriv in adressen till ditt inlägg om “jerkan” i Annikas kommentarsfält som du finner här. […]

 3. […] var det dags för en ny omgång Bokbloggsjerka i Annikas litteratur- och kulturbloggs […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge
%d bloggare gillar detta: