Jag erkänner – jag lider av abibliofobi…

I ett inlägg skriver Bokbabbel om sin eller ”the morbid fear of running out of books to read” , en åkomma som mer än väl stämmer in på mig själv.

har alltid minst tio olästa hemma så att har ett utbud att välja bland. Dessutom läser jag minst två böcker samtidigt och det är dagsformen som avgör vilken väljer att just där och då.

Ska jag bort någonstans så åker aldrig utan att ha packat med minst en /dag som ska vara borta. Att de flesta av dem följer med tillbaka olästa spelar mindre roll. Jag har i alla fall haft möjlighet att om jag hade haft lust, tid ork…

Min extrema över att stå helt utan olästa beror nog på att har satt mig själv i den oerhört jobbiga sitsen (vid två tillfällen!) att stå helt utan en fredagskväll. Då är stängt och utbudet av böcker är inte översvallande på orten där bor. Jag har löst dessa något prekära situationer genom att läsa Babbo (Pappa av Danielle Steele) som av någon anledning alltid återkommer till. Visst är den väl okej, men den tål inte hur många omläsningar som helst!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: