Alkb News V

Tiden bara springer iväg så jag hinner knappt blogga längre. Nej, det var inte riktigt sant men snittet ligger på ett inlägg per dag vilket är i lägsta laget, men saker går inte alltid som man har tänkt sig.

I vilket fall som helst kommer här en liten sammanställning över vad som komma skall på alkb:

  • Inom kort kommer jag att publicera den första av en serie gästbloggsinlägg som jag ser fram emot oerhört mycket.
  • Jag har fullständig kaos i mina kategorier och taggar. Dessutom behöver jag städa upp i bildbiblioteket samt bland mina tillägg då väldigt många bara ligger där och tar upp plats och utrymme för andra viktigare saker. Detta innebär att det alltså är läge att köra igång ännu ett bloggmaraton som kommer att gå av stapeln i sommar. Mer information om det kommer längre fram.
  • Fler författarintervjuer är planerade och den tråden kommer förhoppningsvis att återuppstå inom kort.
  • Förra veckans Bokbloggsjerka blev något av en succé och samtliga deltagare presenterade spännande resor i litteraturens tecken. Jag kände dock instinktivt att litterära resor är ett för stort område för att täcka av i ett endaste inlägg. Därav föddes idén om en inläggsserie inom detta oerhört intressant område. Den som vill är välkommen att haka på och här finns det absolut inga regler: har ni en resa på gång redan nu? Publicera den då vet ja´!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: