Bokbloggsjerka 11-14 april

jerka11Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bokbloggare som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om jerkan på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom jerkan då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”. 

Jerkan pågår fredag – måndag varje helg!

Det finns med andra ord ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Du måste ha en blogg som delvis handlar om böcker för att få vara med.

Regler

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).

2.  Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!

3.  Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Har du någonsin råkat ut för att du inte alls känner för att läsa någon av de böcker som står i din bokhylla? Om ja, vad gjorde du åt det? Om nej, tror du att det någonsin kommer att hända dig?

Ja, det händer faktiskt men som tur är så är det långt mellan gångerna. När det väl händer brukar jag viga min tid åt en bra serie på Netflix, men det dröjer inte särskilt länge innan saknaden efter en bok blir för stor.

Om jag då hittar en riktigt bra bok i mina gömmor uppstår emellertid ett nytt problem, jag menar hur ska man kunna välja mellan en riktigt bra tv-serie och en bra bok?

Underbart i-landsproblem, jag vet! 🙂

Comments

 1. Här kommer mitt svar, gillade verkligen frågan den här gången! 😀 http://mylifestylebyelvira.blogspot.fi/2014/04/bokbloggsjerka-11-14-april.html
  Elvira recently posted..Stad av aska

 2. Här kommer mitt svar, Jag har en särskild situation just nu vad gäller läslust…
  http://frejareddevil.wordpress.com/2014/04/14/en-ond-liten-handling/
  Freja recently posted..Påsk, läslust och En ond liten handling

 3. Här kommer mitt svar

  http://mestbaradeckare.blogspot.se/2014/04/hander-for-ofta.html
  klok som en bok:-) recently posted..händer för ofta

 4. Här är mitt svar, senare än jag brukar men det kom i alla fall 🙂
  http://booksabc.com/2014/04/14/full-bokhylla-men-anda-inget-att-lasa/
  Books ABC recently posted..Full bokhylla men ändå inget att läsa?

 5. Här är mitt svar på veckans jerka – ha en fortsatt fin helg!

  http://bockermedjohanna.blogspot.se/2014/04/pa-tal-om-bokhyllor.html

Trackbacks

 1. […] i veckans jerka: ”Har du någonsin råkat ut för att du inte alls känner för att läsa någon av de […]

 2. […] Vad andra svarat kan du läsa HÄR! […]

 3. […] springer ifrån mig, men som tur är hinner jag precis med veckans jerka innan det är för sent: Har du någonsin råkat ut för att du inte alls känner för att läsa […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: