Bokbloggsjerka 11 – 14 januari

jerka11Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bokbloggare som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om jerkan på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom jerkan då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

Jerkan pågår fredag – måndag varje helg!

Det finns med andra ord ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Du måste ha en blogg som delvis handlar om böcker för att få vara med.

Regler

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).

2.  Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!

3.  Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Vilken bok är du mest nyfiken på som kommer att komma ut under första halvan av det här året?

Det är utan tvekan Dying Fall av Elly Griffiths. Snart, mycket snart, kommer jag att få återse Ruth Galloway igen och som jag längtar!

 

Trackbacks

 1. […] oss i bloggjerkan vilka boksläpp vi ser framemot i vår. Jag ser fram emot att filmatiseringen av boken The Host av […]

 2. […] så här: 1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet hos Annika så att vi lätt hittar till ditt inlägg. 2. Besök andra bloggar genom att klicka på deras […]

 3. […] Bokbloggsjerka: Vilken bok är du mest nyfiken på som kommer att komma ut under första halvan av d… […]

 4. […] Skriv in adressen till ditt inlägg om ”jerkan” i Annikas kommentarsfält som du finner här. […]

 5. […] se att det är bokbloggsjerka på Annikas litteratur- och kulturblogg. Som ny bloggare känns det som ett kul grej så jag hakar […]

 6. […] är det dags att vara med i en bokbloggsjerka igen. Kika in hos Annika för att vara med du […]

 7. […] bokbloggsjerka. Jag brukar vanligen köra den redan på fredagen men så blev det inte denna gång! Annika har som vanligt ställt oss en fråga som […]

 8. […] Veckans bokbloggsjerka handlar om böcker som kommer i vår som jag längtar lite extra efter. Det finns några som sticker ut bland de vårböcker jag vill läsa. Mest av allt är det två ungdomsböcker jag ser fram emot att läsa, av författare vars debutböcker jag älskade då jag läste dem förra året. Två fågelböcker dessutom, Fågelhuset av Ester Roxberg som ges ut av X Publishing 14 februari och  Fågelbarn av Christin Ljungqvist, som Gilla Böcker ger ut i mars. Kan bli hur bra som helst. […]

 9. Nyfiken? skriver:

  […] var evigheter sedan jag var med på Bokbloggsjerkan men nu tänkte jag att det var dags att vara med […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: