Bokbloggsjerka 12 – 15 november

Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i Mr Linkyn här nedanför. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bokbloggare som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om jerkan på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom jerkan då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

Jerkan pågår fredag – måndag varje vecka. Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Du måste ha en blogg som delvis handlar om böcker för att få vara med.

Regler

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i Mr Linky listan här nedanför. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).

2.  Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!

3.  Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

ANVÄNDER DU ETT BETYGSSYSTEM? OM JA, HUR SER DET UT? OM NEJ, HUR GUIDAR DU DINA LÄSARE TILL VAD SOM ÄR ”BRA” RESPEKTIVE ”DÅLIG” LITTERATUR?

Trots att jag har hållit på att blogga ganska länge nu (drygt ett år) så har jag haft svårt att hitta fram till ett betygssystem som jag är 100% nöjd med. Fram tills jag har bestämt mig för hur jag vill ha det i framtiden kör jag i dag med ett femstjärnigt betygssystem och betyget, tillsammans med all övrig bokfakta, föregår recensionen i fråga.

Comments

 1. Riktigt spännande fråga – hoppa genast vidare för att kolla in svaren!
  Anna recently posted..bokbloggsjerkan är här igen!

 2. Jerkan är publicerad!

 3. SVAR: JAA!! Jay är lätt den bäste! Han ska ta och vinna hela skiten! 😀
  vitgulstrumpa recently posted..Vem vinner idol

 4. Nu har jag för första gången så kallat Bokbloggsjerkat! Måste säga att det är ett underbart initiativ. Jätteroligt att komma åt bloggar man annars aldrig skulle hitta. Inspirerande och kul! tack.
  Bokflickan recently posted..Bokbloggsjerka

 5. Nu har jag svarat på min blogg och väntar med spänning och ser vad andra bokbloggare svarar!
  Frida (påhittade nöjen) recently posted..Bokbloggsjerka

Trackbacks

 1. […] missade förra veckans bokbloggsjerka från Annika men passar på att besvara hennes fråga nu. Använder du ett betygssystem? Om ja; hur ser det ut? […]

 2. […] Veckans bokbloggjerka ställer frågan om betygsättning. […]

 3. […] bokbloggsjerka hos Annika handlar om betyg på […]

 4. Bokbloggsjerka 12/11-15/11…

  Då var det dags för bokbloggsjerka igen! Skriv in adressen till ditt inlägg om ”jerkan” i Annikas Mr. Linky som du finner här. Besök andra bloggare som anmält sig genom att klicka på deras ”jerka”-inlägg i Mr. Linky. Hitta nya bloggar att f…

 5. […] Veckans bokbloggsjerka handlar om betygsättning och bedömning av böcker. Frågan lyder: […]

 6. Betygsystem skriver:

  […] Och då är det dags för Annikas bokbloggsjerka: […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: