Bokbloggsjerka 15 – 18 april

jerka11Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bokbloggare som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om jerkan på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom jerkan då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

Jerkan pågår fredag – måndag varje helg!

Det finns med andra ord ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Du måste ha en blogg som delvis handlar om böcker för att få vara med.

Regler

 1. Skriv in urlen till ditt inläggom ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg.(Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).
 2. Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!
 3. Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.
 4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Hur ställer du dig till biografier, memoarer och liknande? Är det något du läser, har du någon favorit, finns det någon du skulle vilja veta mer om eller är det något som du absolut inte är intresserad av?

Comments

 1. Tjohepp, här en spretig bukett med tips: http://kattslavenkoko.wordpress.com/2016/04/18/ty-jag-var-med/

 2. I sista stund hakar jag på efter ett långt uppehåll..
  http://bokfavoriter.blogspot.se/2016/04/bloggjerkan.html

 3. Detta var en mycket kul fråga att svara på. 🙂
  Jenny E. recently posted..Bokbloggsjerka 15-18 april (2016)

 4. https://bylined.wordpress.com/2016/04/17/bokbloggsjerka-15-18-april/

  Här finns mitt svar på veckans jerka 🙂
  Lua recently posted..Bokbloggsjerka 15-18 april

 5. Sådär, här kommer helgens bidrag:
  http://barahittepa.blogspot.com/2016/04/biografiproblemet.html

  Önskar er alla en fortsatt trevlig helg!
  Bara hittepå recently posted..Biografiproblemet

 6. Här kommer mitt svar, med Damien Echols, ni vet han som satt oskyldigt dömd i 18 år i USA, Anne Franks dagbok och Blonde. Inklusive youtubeklipp med Damien Echols och Marilyn Monroe 🙂

  https://justnujusthar.com/2016/04/16/12042/

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: