Bokbloggsjerka 24 – 27 augusti

Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bokbloggare som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om jerkan på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom jerkan då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

Jerkan pågår fredag – måndag varje helg!

Det finns med andra ord ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Du måste ha en blogg som delvis handlar om böcker för att få vara med.

Regler

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).

2.  Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!

3.  Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Vilka böcker önskar du att du ännu inte hade läst?

Trots att Millenniumtrilogin uppenbarligen inte gick hem hos de som deltog i jerkan för två veckor sedan, så var jag helt såld på serien och det tog lång tid innan jag kunde acceptera att jag aldrig mer skulle få återse Lisbeth Salander igen. Planer på omläsning finns, men jag önskar av hela mitt hjärta att dessa inte skulle återfinnas på listan över redan lästa böcker.

Andra böcker jag önskar att jag ännu inte hade läst är Patient 67 av Dennis LehaneMörk jord av Belinda Bauer och Crooked Letter, Croocked Letter av Tom Franklin.


Comments

 1. Efter en veckas uppehåll är jag nu tillbaka. Här kommer mitt svar: http://sincerelyjohanna.blogspot.se/2012/08/bokbloggsjerka-24-27-augusti.html

 2. Första gången för mig att svara på jerkan men här hittar ni mitt svar.
  Väl mött / Jocke
  http://www.arnell.nu/?p=1964

 3. Jodå, även om jag faktiskt har några av mina kvar att läsa. 🙂
  TinaO recently posted..Bokbloggsjerka 24-27 augusti

Trackbacks

 1. […] Skriv in adressen till ditt inlägg om “jerkan” i Annikas kommentarsfält som du finner här. […]

 2. […] på Alkb.se har varje helg en bokbloggsjerka inne hos sig och jag brukar vara med. Inga undantag denna helg! […]

 3. […] så här: 1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet hos Annika så att vi lätt hittar till ditt inlägg. 2. Besök andra bloggar genom att klicka på deras […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: