Bokbloggsjerka 24 – 27 februari

Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bokbloggare som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om jerkan på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom jerkan då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

Jerkan pågår fredag – måndag varje helg! Det finns med andra ord ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Du måste ha en blogg som delvis handlar om böcker för att få vara med.

Regler

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).

2.  Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!

3.  Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

 Pusha för en nordisk författare som du gillar och så vill vi naturligtvis att du ska tipsa oss om en bok av honom/henne som vi absolut måste läsa. 

Comments

 1. Första gången jag är med, men det verkade alldeles för kul för att motstå.

  Här är mitt tips.

 2. Hanna Lager
  Twitter:
  says
 3. Hm… det slog mig plötsligt. Jag var väl den enda som valde en svensk. Det kanske var tänkt att man skulle tipsa om en nordisk, men INTE svensk…?

 4. Det råkade bli mer än en bok.
  Nordisk författare

 5. Nu är jag med igen! http://bokdivisionen.wordpress.com/2012/02/24/bokbloggsjerka-24-27-feb/

 6. Sara Pepparkaka says
 7. Sara Pepparkaka says

  Här finns mitt inlägg denna helg!

Trackbacks

 1. […] Annika uppmanar att svara på frågan: Pusha för en nordisk författare som du gillar och så vill vi naturligtvis att du ska tipsa oss om en bok av honom/henne som vi absolut måste läsa. […]

 2. […] jag andas lite. Helgens bokbloggsjerka handlar om nordiska […]

 3. […] Veckans fråga på Annikas litteratur- och kulturblogg: […]

 4. […] Veckans fråga på Annikas litteratur- och kulturblogg: […]

 5. Bokbloggsjerka 24/2-27/2…

  Då var det dags för bokbloggsjerka igen! Skriv in adressen till ditt inlägg om ”jerkan” i Annikas kommentarsfält som du finner här. Besök andra bloggare som anmält sig genom att klicka på deras ”jerka”-inlägg i kommentarsfältet. Hitta nya b…

 6. […] Veckans bokbloggsjerka handlar om nordiska favoritförfattare. […]

 7. […] Dags för Annikas bokbloggsjerka. Alltid intressanst att läsa vad andra skriver. Veckans uppgift är: Pusha för en nordisk […]

 8. […] det vill Annika veta i veckans bokbloggsjerka. Kolla här så får du veta vad bokbloggsjerka är för […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: