Bokbloggsjerka 5 – 8 juli

jerka11Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bokbloggare som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om jerkan på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom jerkan då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

Jerkan pågår fredag – måndag varje helg!

Det finns med andra ord ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Du måste ha en blogg som delvis handlar om böcker för att få vara med.

Regler

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).

2.  Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!

3.  Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

5. Skicka en kopia på ditt svar till jerka@alkb.se

Brukar du läsa noveller och/eller andra ”short stories”, vilken/vilka är din favorit/dina favoriter i så fall.

Jag har hittills bara läst en novell och eftersom den var skriven av en av mina favoritförfattare, Elly Griffiths, kan den inte bli annat än en favorit.

Boken ifråga är naturligtvis Ruth´s first christmas tree och den tänker jag läsa om när julen börjar närma sig. Ett måste för alla Ruth Galloway älskare där ute och att boken är helt gratis att ladda ner gör ju inte saken sämre.

Comments

  1. Här kommer mitt bidrag till veckans Jerka. Lite sent, men min arbetshelg gav inte utrymme för skrivvande.
    http://kraka.moah.se/2013/07/09/noveller-bokbloggsjerka-5-7-juli/
    Kraka recently posted..Noveller – Bokbloggsjerka 5-7 juli

Trackbacks

  1. […] Varje fredag till måndag skriver ett antal bloggare utifrån en given fråga. Veckans fråga är:  Två frågor till er som älskar bokomslag: Vilka bokomslag tycker du matchar bokens innehåll […]

  2. […] Varje fredag till måndag skriver ett antal bloggare utifrån en given fråga. Veckans fråga är:  Känner du till en karaktär i en bok som har fått ett annat namn i filmatiseringen av densamma? […]

  3. […] veckans bokbloggsjerka ställs frågan: Känner du till en karaktär i en bok som har fått ett annat namn i […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: