Nytt utseende inom kort

Den här bloggen kommer inom kort (hoppas jag i alla fall) att få ett nytt utseende. Efter att ha jobbat med nuvarande tema ett tag har jag kommit fram till att jag är allt annat än nöjd.

Trots att jag har fått (läst) rådet att man ska undvika att byta tema på sin blogg, känner jag att jag är tvungen att göra det. Jag vill att den ska ha ett utseende som inspirerar mig och inte detta trista, men dock stilrena, utseende.  Jag kommer därför att ägna mig åt att söka efter ett lämpligt tema som jag kommer att trivas till 110 % med. Detta kommer att innebära många timmars surfande på nätet då det finns så otroligt många fina  teman att välja på.

Om ni känner till ett tema som skulle passa till en bokblogg (wordpress) får ni jättegärna tipsa mig om detta. Dessutom skulle jag vilja ha tips om var jag kan hitta bilder som kan fungera som  ”header”, gärna en bild på en bokhylla, bokstapel eller liknande.

Även andra tips och tricks är hjärtligt välkomna. Är det något speciellt man ska tänka på? Har ni själva gett er egen blogg en ansiktslyftning?

Kort sagt: jag är öppen för alla förslag som ni läsare (bloggare) kan tänkas ha.

Comments

 1. Jag har några länkar till sidor där du kan hitta bakgrunder, header osv. Kanske känner du redan till dessa sidor och jag vet inte om de har material som passar WordPress.

  http://www.backgroundfairy.com/
  http://www.thecutestblogontheblock.com/home.html

  Synd att jag inte hann delta i din bokutlottning. Jag får gratulera dom som vann istället. 🙂

  • Tusen tack för dina tips, jag ska genast inspektera länkarna, och om jag hittar något snyggt och/eller intressant får jag hoppas att det passar ihop med WP.

   Du får vara med på nästa tävling, utlottning eller vad det nu blir. Håll utkik, det kommer något inom kort 🙂

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: