Tidsbrist är lika med enkätstid

Jag har extremt mycket att göra nu för tiden så jag hinner knappt med hälften av alla saker jag har planerade för dagen. Detta kan mycket väl bero på dålig planering, taskig prioritetsordning eller på att jag är en obotlig tidsoptimist.

I vilket fall som helst passar en enkät som jag hittade på I böckernas värld extremt väl in i dagens pressade tidsschema.

Senast köpta inbundna bok: Jag minns inte när jag köpte en inbunden bok sist.

Senast köpta pocketbok: Det är inte mindre än fyra stycken: Thirteen Hours av Deon Meyer, Dark Places av Gillian Flynn, Sextusen kalla och Oroligt blod av James Ellroy.

Favoritgenre: Deckare/kriminalromaner.

Ultimata längden på en bok: Jag älskar att läsa tegelstenar från 600 sidor och uppåt men är boken bra får den vara hur kort eller lång den vill. De flesta böcker jag har läst brukar väl i normalfallet ligga på i snitt 350 sidor så det får väl räknas som den ultimata längden.

Favoritbokhandel: Bokus då jag endast handlar böcker online.

Favoritbibliotek: Mitt alldeles ”egna” bibliotek i Arjeplog som jag förärar ett besök minst en gång i veckan men så ser ju mina bokhyllor också ut som de gör 🙂

Favoritplats att läsa (i hemmet): Vid köksbordet alternativt i soffan eller sängen.

Favoritplats att läsa (utanför hemmet): Hemmavid läser jag endast i hemmet men när jag åker till stan sitter jag gärna på ett café och läser. Detta ska jag göra på torsdag…

Fem författare du alltid köper i inbundet format: Jag köper inte inbundna böcker.

Bästa lässnackset: Det är väldigt sällan som jag äter något när jag läser men när det händer brukar det bli goda kolor då de inte riskerar att kladda ner sidorna.

Bästa läsdrycken: Kaffe eller vin.

Bästa bakgrundsljudet vid läsning: Jag kan läsa oavsett om tv:n eller Spotify respektive radion står på. Vad det blir beror på vilket humör jag är på just den dagen.

När på dygnet läser du helst? Närhelst jag får tillfälle.

Bästa bakfylleläsningen: Jag läser samma slags böcker oavsett vilken fysisk eller psykisk form jag är i.

Bästa kollektivtrafikläsningen: Jag åker aldrig kollektivt och även om jag gjorde det skulle jag inte kunna läsa något i alla fall då jag blir extremt åksjuk i såväl bil som buss. Tåg fungerar dock bättre men inte helt bra.

 

Trackbacks

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: