Tillåt mig presentera bloggen Fiberglasodin

Innan jag berättar lite om Fiberglasodin vill jag passa på att berätta att ”Tillåt mig presentera bloggen …” kommer att bli ett återkommande inslag här på bloggen. Varje torsdag kommer jag att skriva några rader om en bloggare som jag har kommit i kontakt med tack vare att denne har lämnat fotspår i min blogg. Det här är alltså en inläggsserie som helt och hållet tillägnas mina läsare som förgyller min vardag, och det här är mitt sätt att visa dem min uppskattning.

Bakom bloggnamnet Fiberglasodin hittar vi Sofia Lindberg. Hon är en ihärdig deltagare på såväl Bokbloggsjerkan som Lyrans Tematrio och innehar en extrem fascination för Boktrailers. Här kan man bl.a. beskåda trailern till Justin Cronins uppföljare till Flickan från ingenstansThe Twelve, som jag alldeles säkert kommer att läsa då jag blev helt betagen av debutboken.

Sofia är inte särskilt intresserad av att vare sig läsa eller skriva deckare, men hon tyckte ändå att deckarskolan i senaste numret av Skriva var läsvär, intressant och lärorik. Hon är dock osäker på om hon kommer att fortsätta läsa den här tidningen då hon brukar rikta in sitt intresse mot Writer´s DigestDen sidan var jag ofta inne på förut men konstigt nog har jag helt glömt bort den. Efter att ha surfat in på den igen så kan jag inte begripa hur det gick till: den är en guldgruva för alla som gillar att skriva.

Tycker du om författare som Julian Barnes, Chris Cleave, Connie Willis, David Brooks och Margaret Atwood så bör du absolut kika in på Sofias blogg då de verkar vara författare som hon gärna skriver om.

Förutom läsning så vurmar hon för skrivande och till hösten kommer hon att börja studera på Författarskolan vid Lunds universitet. Stort grattis och ett ännu större lycka till! 

Till sist vill jag tipsa dig om att följa Sofia på Twitter: @sofia_lindberg.

Comments

 1. Vilken rolig idé. Och nästa vecka ska jag också vara med på bokbloggsjerkan en annan suverän idé du kommit på. Ha en fin dag.
  Johanna recently posted..En bok om dagen- tävling

 2. Oj, gissa om jag höll på att trilla av stolen när jag kom till bokbloggsjerkan denna veckan, skrollade ner lite, och hittade detta inlägget! Jättekul idé! Och jättekul att jag fick vara del av den. Tack!
  fiberglasodin recently posted..I bokhyllan

 3. Roligt grepp! Bra att sprida varandras bloggar och kul att få läsa lite mer ingående om olika bloggare.

 4. va snällt att lyfta fram andra så, och kul för oss som läser att lära känna nya!
  halvbonden recently posted..Nackdelen med anonymitet

 5. Okej, jag ska kika in på hennes blogg 🙂 Gillar ju författaren Julian Barnes. Kul idé det här du 🙂
  Carro recently posted..UTLÄST: VECKA 36 av SOFIE SARENBRANDT!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: