51 ursäkter för att slippa göra rätt för sig [E-bok]

Att jag startade ett företag för prick ett år sedan är vid det här laget allmänt känt. Att alla kunder inte har gjort rätt för sig är däremot något som jag hittills har hållit tyst om.

Men nu kan jag inte vara tyst längre.

Jag har haft en gedigen kontakt med kunden ifråga och den ursäkt som jag hittills inte har hört är helt enkelt inte uppfunnen ännu.

Läs 51 ursäkter för att slippa göra rätt för sig (pdf) och döm själva!

Comments

 1. Men fy bubblan!! Att folk har mage. Man måste väl tänka igenom FÖRE hur man ska kunna betala andra om boken tex inte säljer så bra som man önskar…
  Susanne recently posted..Nilsson Thore, Maria: Bus och Frö på varsin ö

  • Jag kan inte annat än att hålla med, men det finns uppenbarligen människor som inte tänker så långt. Nåväl, jag har blivit lovad pengar i veckan (har jag hört den förut?) och när dessa inte kommer så lär det dyka upp en och annan ny ursäkt som jag hittills inte har hört.

 2. Men jösses… Jag blir alldeles matt. Vad är det med vissa människor som får dem att tro att de inte behöver göra rätt för sig?!
  Erica recently posted..439…

  • Ja, det kan man verkligen fråga sig. Några nya ursäkter har dessutom kommit till sedan jag skrev det där inlägget, så vem vet, det kanske kommer en del två 🙁

 3. Men alltså, hur funkar folk egentligen?! Helt sinnes, jag blir fan förbannad av att bara läsa ”ursäkterna”. Du har betydligt längre tålamod och säkert mer människokärlek än jag…
  TinaO recently posted..Bokbloggsjerka 31 augusti – 3 september

  • Jag kan lova att jag är förbannad, men det hjälper inte. I dag fick jag dessutom några nya ursäkter och de gjorde mig inte på bättre humör.

 4. Jisses!

  Men plötsligt fick man kanske en förklaring till hur en del kulturpersonligheter lyckas få pengarna att räcka till? De betalar helt enkelt inte sina räkningar.
  Katarina recently posted..Cosi fan tutte

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: