Om

Jag heter Annika Abrahamsson och till vardags arbetar jag som översättare. All övrig tid lägger jag på att läsa allt som står till buds om bl.a. böcker, intressanta författare och tidsbesparande hjälpmedel för boknördar.

Deckare och kriminalromaner

Deckare och kriminalromaner har alltid fascinerat mig. Denna fascination går så långt tillbaka i tiden som till när jag precis hade lärt mig läsa och fick smak för Tre deckare. Sedan dess har jag läst ett tusental deckare och min passion för denna genre har gjort mig till ”en riktig deckarexpert!” (Linda)

Jag har en viss fettish för brittiska författare men guldkorn som Dan Buthler & Dag Öhrlund, Dennis Lehane, Jussi Adler-Olsen och Tom Franklin har fått mig att börja söka givna hits även på andra håll.

Annikas litteratur- och kulturblogg

Jag startade bloggen Annikas litteratur- och kulturblogg 2009. Här jag delar jag med mig av deckargenrens toppar och dalar samt anordnar läsarutmaningar, tävlingar och utlottningar.

Gästbloggsinlägg

Ett relativt nytt inslag på min blogg är gäsinlägg och hittills har Elly Griffiths och Assar Andersson gästbloggat här. Näst i tur står Susan Casserfelt som nyligen kom ut med Prästens lilla flicka.

Om du vill gästblogga hos mig är du välkommen att kontakta mig via e-post, Twitter eller Facebook.

Recensionsexemplar

Jag tar emot recensionsexemplar av deckare, kriminalromaner, thrillers och spänningsromaner. Jag frånsäger mig vänligt men bestämt böcker i andra genrer.

Kontakt

[contact-form-7 id=”11045″ title=”Kontaktformulär 1″]

E-post: a.abrahamsson@alkb.se

Twitter

Facebook

 

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: