Allan Karlsson – pigg hundraåring

Jag har läst otaliga inlägg och hört oändligt många diskussioner om Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann av Jonas Jonasson men aldrig känt det riktiga suget för att läsa den själv.

Förra veckan fick jag dock mer eller mindre av en slump veta att boken fanns att tillgå som ljudbok på mitt jobb. Därmed fanns det ju ingen anledning att tveka längre då allt som kan förgylla ett extremt monotont och tråkigt jobb är mer än välkommet.

Sagt och gjort: jag satte på mig lurarna och lät mig svepas med på Allan Karlssons äventyr och många är de gånger då jag inte kunde trycka tillbaka ett förlösande skratt. Jag älskar hans något omständliga sätt att prata, hans ”rövar”historier om allt han har varit med om, hans totalt avslappnande och otvungna inställning till livet och inte minst hans uppfinningsrikedom.

Tack Allan Karlsson för att du förgyllde min vardag under tre dagar förra veckan!

 

 

Comments

  1. Roligt! Speciellt som det är den boken som nu ska bli min följeslagare ett tag. Är lite orolig för att jag ska ha för stora förväntningar, men det ska bli spännande att läsa denna hajpade bok själv.
    Monika recently posted..Kommande böcker i september 2011

    • Jag var också rädd för det men jag tog den för vad den var: en rolig förströelse för stunden 🙂

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: