Biblioteket byter till sommartid

I veckan övergår mitt bibliotek till sommartid vilket innebär att jag bara kommer att kunna åka dit på Onsdagar mellan 1 juni och 31 augusti.

Därför var goda råd dyra och dagens skörd är den största hittills (eller i alla fall på väldigt länge):

Tillbaka till livet: Alisons historia av Marianne Thamm läste jag för några år sedan och då den berörde mig djupt kände jag instinktivt att det var dags för en omläsning.

Då jag tyckte väldigt bra om Blackout av Jeff Abbott blev jag oerhört glad över att såväl Panik och Illusioner fanns inne.

Efter att ha kört med relativt säkra kort tog jag steget ut i det okända och lånade Utan ett ord av Linwood Barclay, Kristallburen av Barbara Nadel, Croocked Letter, Crooked Letter av Tom Franklin, Tretton mordiska mästare utgiven av BTJ Förlag, De samvetslösa och Onda avsikter av C.J. Box.

Här ska läsas!
Vad har du lånat på biblioteket på sista tiden?

Comments

 1. Jag borde sannerligen bli bättre på att låna böcker. Ibland shoppar jag som om bokkontot vore oändligt men sorgligt nog är det inte så.
  Hanna recently posted..En bok är en ovärderlig följeslagare

  • Annika says

   Jag började låna böcker när jag gick i ettan och det har medfört att mitt välbefinnande består i hur många bibliotektsböcker- och inte totalt hur många olästa böcker jag har hemma. Det vill säga om jag, låt oss säga, har 40 olästa böcker varav dessa endast är EN biblioteksbok så får jag panik. Sjuk? Oh ja!

   Men som tur var är det inget jag mår speciellt dåligt av 🙂

 2. inte alla bibliotek…
  Hanneles bokparadis recently posted..The Ideal Reader

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: