Bokfynd i stan!

I dag åkte jag till Piteå med min yngsta dotter som skulle förära tandregleringen ett besök.

Naturligtvis kunde jag inte låta bli att slinka in på Akademibokhandeln och jag gjorde två riktiga fynd:

61 hours av Lee Child och This Body of Death av Elizabeth George.

Boken av Child höll jag i, i en annan bokhandel i samma stad och där kostade den 169 :- och jag vägrar i sten att köpa en pocketbok för den summan pengar så därmed ställde jag tillbaka den på hyllan och seglade ut ur affären. Att då hitta samma bok för 89 :- bara några hundra meter från det första stället kändes som att dra en vinstlott på typ Triss.

Baksidestexten utlovar att min gode vän Jack Reacher ska göra någonting som han minsann aldrig har gjort förut …  Spännande!

Innan jag lämnade affären tittade jag på den svenska inbundna översättningen av George bok och den kostade 249 :- vilket överstiger min bokbudget med råge. Döm om min förvåning när jag hittade den på engelska och i pocket för bara 99 :-

Känner mig oerhört nöjd med mina inköp.

Min stackars dotter däremot har bara extremt ont i tänderna men jag säger till henne som min mamma sa till mig när jag var i samma situation: Det går över! 🙂

 

Comments

  1. Alltid trevligt med bokfynd!
    Hoppas dottern har mindre ont snart…
    boksnoken recently posted..Senaste tidens bokinköp

    • Det brukar ta tre dagar ungefär innan ömheten i tänderna går över. Till dess gäller det för henne att bära äta mjuka alternativt flytande föda.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: