Bokklubb: The English Bookshop

Härmed skickar jag ett stort tack till Holly Hock som tipsade om The English Bookshops bokklubb.  Genom att anmäla sig till bokklubben får man –  en gång i månaden – pocketbok direkt hem i brevlådan. Urvalet görs bland titlar och författare som inte är kända i Sverige ännu.

Jag formligen älskar sådant här. Dels är det alltid kul att hitta guldkorn bland nya författare. Men det jag framför allt tänker på är att man själv kan välja genren på böckerna som man vill få tillsända till sig.  Det har åtminstone jag aldrig varit med om förut. Tidigare har jag varit med i ex antal bokklubbar och större delen av bokskörden har jag varit tvungen att skicka tillbaka eftersom månadens genre inte har tilltalat mig. Nu är det säkert tio år sedan jag var med i en bokklubb sist. Fram tills nu alltså!

Fotnot: Just nu verkar de ha problem med sina formulär på hemsidan. E-mailen verkar dock fungera. Alltid något! 🙂

Comments

  1. Det där verkar ju kanonbra! Det kanske jag skulle testa. Det är alltid roligt att hitta nya pärlor. Tack så mycket för tipset!

  2. Låter jätteintressant! Det här ska jag kolla upp direkt. Kul med lite okända titlar…

    • Fiktionista: Ja, det tycker jag med. Jag hoppas bara att de får ordning på sin hemsida snart så att det går att anmäla sig.

      / Annika

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: