Diana Gabaldon tävling

Bloggarna A Reader´s Respite och One Literature Nut har förenat sina krafter och utlyser nu en tävling för att kunna introducera en lycklig läsare för “The Outlander Series”, av Diana Gabaldon. Den här helt underbara bokserien handlar om Claire Beauchamp, från 1900-talet och Jamie Frasier, från 1700-talet. Jag vet, det låter lite konstigt men handlingen, som utspelar sig i Skottland, Frankrike och USA, är helt enkelt lysande.

Om du inte har läst böckerna ännu, ta då chansen och delta i den här tävlingen. Det “enda” du behöver göra är att gissa hur många boksidor som du kommer att få hemlevererat till din ytterdörr om du vinner.

Observera! Bokserien består av ovanstående bloggars personliga samlingar vilket innebär att en del böcker är inbundna, andra är i pocketformat. Dessutom härstammar böckerna från olika utgåvor. Ni kommer alltså inte att ha någon som helst hjälp av Google eller någon liknande sida. Ni får helt enkelt förlita er helt och hållet på er själva och turen.

Surfa in på Outlandish challenge för mer information.

Lycka till!

Comments

  1. Spännande med tävlingar!!! Får ta och kolla in denna!

    Tänk vad olika man kan tycka! Jag tyckte inte hennes (Åsa Larssons) första bok var så märkvärdig i början, men efter varje bok så tyckte jag om dem allt mer och nu älskar jag dem!

    • Jag håller med dig och det är väl det som är så härligt med litteratur. Att man inte tycker lika menar jag. Det skapar i sanning intressanta diskussioner.

      Det jag hade problem med i Åsa Larssons bok Till dess din vrede upphör var de övernaturliga inslagen. Det blir fånigt. Det var dock bra att dessa var skrivna i jag-form – till skillnad från resten av berättelsen. Det var inga problem att hoppa över dessa partier utan att för den skull missa väsentliga delar av handlingen. Vad jag däremot gillade med den här boken är Åsas miljöbeskrivningar och huvudintrigen var hyfsat spännande.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: