Erik Nivas sommarprat är något som vi alla kan lära oss något av [podcast]

Jag lyssnar aldrig på sommarvärdarna i P1 men när Erik Niva stod för pratet gjorde jag ett undantag. Han är i särklass den bästa fotbollsjournalisten genom tiderna och jag blir lika glad varje gång som han dyker upp i Champions League-studion under den säsongen.

Ännu gladare och faktiskt stoltare blev jag när det stod klart att vi har väldigt mycket gemensamt: vi kommer båda från Lappland, vi älskar fotboll, vi har båda haft album där man skulle klistra in alla spelare som deltog i ett stort mästerskap (han nämner fotbolls-VM 1986, men jag hade sådana album även för hockey-VM under väldigt många år), vi arbetar båda hemifrån, vi jobbar båda med våra hobbies (detta ger mig dock för närvarande ingen glädje, mer om det i ett eget inlägg) etc.

Att det skulle bli en succé för min del stod klart redan från början, men man behöver inte vara fotbollsintresserad för att ha behållning av det han säger. Han är trots allt en mycket klok kille, men med det sagt så krävs det kanske en något djupare nivå av ”nörderi”  för att få gåshud när han säger att ”Hemma är var som helst där det rullar en boll för där känner jag mig trygg.”

Jag har träffat flera kändisar utan att det har påverkat mig det minsta men jag skulle med all säkerhet bli ”star struck” för första gången om Erik Niva skulle göra allvar av sitt ”hot” av att kontakta ”mig” för att ställa en del minst sagt komplicerade frågor.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: