Föreläsning i världsklass!

Förra dagen anmälde jag mig till en föreläsning om kreativitet då jag verkligen kan behöva mer av den varan. I morse kändes det extremt besvärligt att släpa sig ända bort till Medborgarhuset (ca 1 km från där jag bor) för att lyssna på någon som skulle prata sönder öronen på en i flera timmar. Jag tog mig dock i kragen och gick dit och DET ÅNGRAR JAG INTE FÖR EN SEKUND!

När jag skriver detta är jag precis hemkommen från det som skulle visa sig bli en av de absolut bästa föreläsningar som jag någonsin varit på. Teo Härén stod för snacket och som han gjorde det…!

Det var intressant, givande, roligt, kreativt, spännande, och jag vet inte hur många gånger som jag kom på mig själv med att tänka ”oj, oj, oj, så rätt han har.”

Jag måste smälta mina intryck och samla mina tankar innan jag kan förmedla känslan till er. Jag återkommer inom kort…

Comments

  1. Oh grattis! Jag har aldrig hört Teo Härén föreläsa men jag har hört hans bror Fredrik flera gånger och har tyckt lika mycket om det varje gång.
    Katarina recently posted..Halvnyttigt mellanmål

    • Jag var helt uppfylld av tankar när jag gick därifrån och jag skulle absolut inte ha någonting emot att höra honom fler gånger i framtiden.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: