John Luther

Serien om den hetlevrade John Luther var helt i min smak även om jag måste tillstå att jag blev lite lätt förvirrad av det som hände i början. Men jag har gott hopp om att allt ska redas ut innan serien är till ända.

Detta var faktiskt första gången jag såg Idris Elba (nej, jag har inte sett The Wire) och han gjorde ett väldigt bra jobb.

Men fy vad Alice var otäck! Hon om någon skulle skrämma livet ur mig vid ett möte i en mörk gränd. Nu har väntan på nästa avsnitt tagit sin början och även om jag i normala fall har problem att vänta så är jag extra tålmodig den här gången. Varför? Jag börjar min semester kl. 15.30 i eftermiddag … Jipiii!

Comments

 1. Jag var också lite förvirrad ett tag. Men jag älskade Luther från första stund. Alice skrämmer halvt ihjäl mig. Ser fram emot nästa avsnitt.

  Åh, semster va härligt. Hoppas att du har det bra på din första semsterdag, för det måste det väl ändå räknas som.

  Kram

  • Annika says

   Jag tror inte att jag har fattat att jag har semester ännu. Jag går bara här hemma och snurrar men jag är säker på att innan kvällen är över så kommer rastlösheten att ha övergått i ren och skär njutning av att äntligen få vara ledig 🙂

 2. Nej, Luther föll varken mig eller dottern i smaken. Att en sån snygging kan ha så noll utstrålning…..och allt är ju bara så förutsägbart, i sista avsnittet vaknar säkert han-som-föll-genom-hålet upp och räddar Luther eller nåt sånt……
  Bäst var Alice, jag gillade hennes tunna överläpp…..

  Men det kommer fler deckare framöver så jag hyser hopp………:-) och allas vår smak är ju delad tur det…….

  • Annika says

   Nej, vad synd att du (eller rättare sagt ni) inte tyckte om serien. Jag ser redan fram emot nästa avsnitt.
   Tänk så tråkig världen skulle vara om alla tyckte lika … 🙂

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: