Komma hem tomhänt från bibblan!?

I dag åkte jag till biblioteket för att lämna tillbaka några böcker och inte för att låna hem nya.

Hur gick det då?

Inte särskilt bra alls faktiskt!

Jag har kommit in i ett slags Michael Connelly il då jag nu på kort tid har lyssnat på tre av hans böcker som jag läste för några år sedan. Därför var det omöjligt att vända andra kinden till när ögonen landade på Fågelskrämman där kriminalreportern Jack McEvoy står vid rodret.

Harlan Coben gick inte riktigt hem hos mig men Försvunnen verkar lovande och kanske, men bara kanske, kommer jag att ha ändrat uppfattning om honom inom kort.

När jag gick runt och letade bland hyllorna kom min favoritbibliotekarie Emma och slängde en bok i famnen på mig: 221 bra deckare du bör läsa innan du mördas som är en samling boktips från Deckarakademin utgiven på BTJ Förlag. Direkt jag kom hem skummade jag igenom den och blev förvånad över att jag faktiskt har läst några av dem men vem kommer att våga läsa alla?

 

När jag

Comments

 1. 221 bra deckare tror jag att vi måste köpa in på vårat bibliotet, vi har många deckarfantaser bland låntagarna…
  och… komma hem tomhänt från biblioteket? det är SVÅRT! Blir många böcker hemma eftersom jag jobbar på bibliotek och är där flera gånger i veckan, och ofta går in på stora biblioteket mina lediga dagar när jag är till stan…. lämnade tillbaka 2 stora kassar böcker idag, tänkte att då har jag nog inte så mycket kvar hemma…. 20 böcker kvar hade jag… 🙂 (fast då är det böcker till barnen också)
  Kom för en gångs skull hem utan att ha lånat något idag, och möttes av en ”sur” dotter: då har jag inget att läsa! du MÅSTE låna åt mig när du är till biblioteket….
  Ella recently posted..Ombyggnationer…

  • Annika says

   Enda gången jag lyckas komma tomhänt från biblioteket är när jag går dit och återlämnar böcker i lådan när de har stängt 🙂

 2. p.s

  Jag har gått in o beställt den på biblan. Skall bli kul att kolla!
  Tack för tipset!
  Gunnar recently posted..Fallfrukt och en ny deckare

 3. Jag har också läst om en del av Connellys böcker. Dom är såpass bra att det kan vara motiverat tycker jag.

  Kul med dom 221 deckarna! Jag ska gå in och kolla vilka jag har läst av dom.
  Gunnar recently posted..Fallfrukt och en ny deckare

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: