Läsflow lika med noll

Jag brukar i normala fall inte ha några som helst problem att koncentrera mig på boken jag har framför näsan. Jag lägger mig tillrätta i sängen eller soffan, slår upp sidan där jag lämnade den sist och flyr iväg till intrigens värld.

Så icke nu. Detta TROTS att jag har två böcker på gång av mina absoluta favoritförfattare: From the Dead av Mark Billingham och Som ett eko av Diana Gabaldon. Jag kan komma på mig själv att jag inte har en aning om vad jag har läst under de senaste tre sidorna. Jag bläddrar tillbaka och börjar om från början och resultatet blir i stort sett det samma. Det är absolut INTE böckerna det är fel på utan det är hos mig som problemet sitter. Jag skyller på min mage som har gjort livet till ett helvete för mig under de senaste fem månaderna.

Det är som att en slags saknad och till viss del även sorg infinner sig när läsningen inte flyter på som den ska. Märkligt egentligen, eller?

Comments

  1. Jag vad ska man egentligen göra för att få tillbaka sitt läsflow? Jag duttar en massa just nu, men kommer inte in i någon bok riktigt.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: