Läskudden – svaret på mina böner?

läskuddeJag har många gånger surfat runt på nätet för att om möjligt hitta den pryl som skulle kunna tillåta mig att läsa en tyngre bok, eller leka med surfplattan hur länge jag vill utan att värken ska göra sig ständigt påmind.

Och visst finns det hjälpmedel, men eftersom de är onödigt dyra har jag i stället fått förlita mig på min uppfinningsrikedom för att kunna ägna mig åt det jag vill, när jag vill.

Nu verkar det som att den tiden är förbi eftersom jag som av en händelse fick nys om läskudden som verkar vara som klippt och skuren för mina behov, eller vad sägs om den här beskrivningen:

”Själva skalet på kudden är tillverkat i alcantara och finns i nio olika färger. Den är fylld av små lätta kulor, principen är densamma som en kulsäcksfåtölj, kudden formar sig efter underlaget, vilket gör att den fungerar överallt; i knät, på bordet, i sängen, på stranden, mm. Den är också extremt lätt, väger bara 250 gram, vilket innebär att man kan ligga i sängen och ha den på magen utan problem. Fungerar lika bra med böcker som med läsplatta.”

Det bästa av allt är att en läskudde är på väg hem till mig i detta nu och jag kan knappt vänta tills jag får klämma och känna på den, och inte minst att testa den.

 

 

Comments

 1. Hoppas det funkar!
  Boktjuven Ingerun recently posted..Inte inte inte!

 2. Ska bli spännande att se om du rekommenderar denna pryl 🙂
  Carro recently posted..MIN BOKVINST!!! :))

  • Annika says

   Jag hoppas och tror att kudden kommer att komma i morgon och om så är fallet kommer nog en utvärdering ut redan under helgen, eller som allra senast i början på nästa vecka. Håll utkik med andra ord 😉

 3. Tack för tipset! Himla bra när man sitter och läser samtidigt som man äter. Jag har testat diverse receptboksställ som funkar sisådär. Men den här verkar bra!
  Carolina läser… recently posted..Safirblå

 4. Tack för ett jättebra tips!!
  Lena recently posted..Tematrio – Favoritklassiker

 5. Låter ju jättebra! Kanske något att ha med sig när man är ute och reser?
  Bokdamen recently posted..Tematrio : Favoritklassiker

  • Annika says

   Ja, det tror jag absolut. Jag får nog min på fredag och bara någon dag efter det kommer jag att lägga upp utvärderingen på bloggen. Håll utkik!

 6. Vilket bra tips, tack för det
  Mia
  Mia Eggimann recently posted..Tematrio – Favoritklassiker

 7. Jag fick en läskudde av sambon i julas och tycker den är jättebra. Däremot glömmer jag ibland bort att använda den.
  Anna recently posted..Tematrio – Klassiker

  • Annika says

   Om den är så bra och användbar som jag tror att den är, är nog risken liten att jag ska glömma bort den. Vi får se … 🙂

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: