Nej, nu är det hög tid att sluta förhala och sätta igång och vara kreativ i stället!

kreativitetJag har varit allt annat än kreativ under de senaste fem månaderna, och det är inte bara en gång som jag har kommit på mig själv med att bara sitta och stirra i väggen i stället för att ta mig an ens den enklaste uppgiften.

Jag har inte ens läst lika mycket som jag brukar, och om jag inte hade haft giltiga skäl så hade jag blivit rejält orolig över mitt hälsotillstånd.

Nu börjar dock saker och ting sakta men säkert återgå till det normala och det är med tillförsikt som jag ser fram emot det nya året då jag ska sjösätta en mängd planer som har legat och pyrt under en lång tid.

Fram tills dess tänker jag dock umgås så mycket jag bara kan med Desirée som kom hem i går, och med Nathalie som kommer hem på lördag. Julhelgen ska vi som alltid fira i mitt föräldrahem tillsammans med resten av familjen, och det är bara mys och umgänge som står på programmet. Allt detta kommer med all säkerhet att innebära att jag kommer att vara rejält utvilad när alla storhelger har flygit sin kos, och jag lovar att är det någon som förtjänar lite lugn och ro så är det jag!

Åh, jag riktigt längtar efter att låta kreativiteten flöda, fast jag kanske måste åka till Jönköping först …

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: