Otroligt spännande serie i tre delar

Tänk, jag höll nästan på att missa en brittisk serie som minsann inte går av för hackor! När jag hade en liten andningspaus under helgen gick jag in på SVT Play för att se om det fanns någonting vettigt att titta på.Valet föll på miniserien Den förlorade dottern som baserar sig på Andrea Newmans roman Bouquet of barbed wire.

Serien börjar lite trevande men redan efter några minuter har man blivit indragen i en handling som man egentligen inte förstår sig på men som man absolut under inga omständigheter vill leva utan. Spänning och fascination blandas med en extrem obehagskänsla som fullständigt kryper under skinnet på en.

bouquetTrevor Eve och Hermione Norris spelar herr och fru Manson och båda har viktiga roller i två av mina brittiska favoritserier: Eve är fantastisk som den otroligt otrevlige men oerhört effektive utredaren i Mördare okänd. Norris spelar Carol Jordan, kommissarien som utreder brott tillsammans med psykologen Tony Hill i serien Mord i sinnet.

Med i serien finns även deras dotter Prue Manson (Imogen Poots) och den extremt obehaglige läraren Gavin Sorenson (Tom Riley).

Har ni inte redan börjat se serien så råder jag er att göra det. Första avsnittet kan man antingen se i kväll på SVT 24 kl. 23 eller så använder man sig av den helt underbara tjänsten som heter SVT Play.

Nedan följer en liten liten aptitretare …

Comments

 1. Tom Riley… ska det vara nån sorts blinkning till Patricia Highsmiths berömda psykopat Tom Ripley, tro?
  snowflake recently posted..Maïssa Bey- De utsatta

 2. Ja det var ju så bra…..
  Trevor Eve är ju verkligen min favorit, han kan verkligen spela både osympatisk och nice……

  men jag kände i slutscenen att den här serien kanske blir nästan väl otrevlig, vi får se………
  violen recently posted..Saviano- Roberto- Kärleken är dödens motsats

 3. Spelade in första avsnittet i går kväll och ska försöka titta på det ikväll så jag är med till imorgon. Låter som en serie i min smak.
  Marie recently posted..Tolvan kommer snart

  • Jag hoppas att du hinner se första avsnittet innan serien fortsätter i morgon. Jag riktigt längtar till i morgon kväll!!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: