Sista chansen – tyska böcker!

Nu är det absolut sista chansen att få tysk underhållning helt gratis: jag står som innehavare av litteraturen samt den som står för frakten. Bättre kan det knappast bli, eller hur? Nu är det endast tre dagar kvar innan bokbålen är ett faktum… skynda att fynda…!

Har jag inte fått någon intresseanmälan på de tyska böckerna innan onsdag nästa vecka så är jag rädd att deras dagar är räknade….. Skynda att fynda!!

Jag begriper inte hur det går till att min bokhylla fullständigt håller på att svämma över. I dag har jag försökt bringa lite ordning i leden men det gick inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag har helt enkelt för många böcker för min minimala bokhylla. Därför kommer här en stilla undran till mina läsare om det möjligtvis finns något som ni kan vara intresserade av…

Först ut är tre böcker som hörde till kurslitteraturen för Harry Potter och hans världar:

 1. Childrens Literature. New Approaches av Karín Lesnik-Oberstein (editor) Såld!
 2. The Fantastic. A Structural Approach to a Literary Genre av Tzevtan Todorov Såld!
 3. Contemporary Classics of Childrens Literature. A Guide to the Harry Potter Novel av Julia Eccleshare

Kanske känner du någon som skall läsa denna sommarkurs i sommar eller så kanske du helt enkelt är intresserad av denna trollkarl? Hur som helst så vill jag ha 50 kr styck för dessa. Frakten står jag för själv.

Sedan har jag en hel hög med tyska romaner som jag känner att jag personligen är färdig med. Men du kanske ska läsa en tyska kurs eller så vill du helt enkelt fräscha upp dina kunskaper i det tyska språket. Här nedan följer en lista där de två första är deckare (så klart):

 1. Weinschröter, du musst hängen av Doris Gercke – tingad
 2. Wachtmeister Studer av Friedrich Glauser – tingad
 3. Unterm Birnbaumav Theodor Fontane
 4. Woyzeck av Georg Büchner
 5. Effi Briest av Theodor Fontane
 6. Malina av Ingeborg Bachmann
 7. Baumwärter Thiel av Gerhart Hauptmann
 8. Wie kommt das Salz ins Meer av Brigitte Schwaiger

Samtliga tyska böcker skänker jag bort. Även här gäller det att jag står för frakten.

Vid intresse: skriv en kommentar om vilken bok/vilka böcker du är intresserad av så kommer de som ett brev på posten.

Comments

 1. Hej!

  Jadu… var alla mina böcker får plats är en gåta… Eller inte riktigt om man tittar på min bokhylla. Böckerna står i dubbla rader och det ligger böcker ovanpå dessa rader. tyvärr har jag för tillfället ingen ordning då min sambo tycker att det ska finnas sprit och DVD-filmer i bokhyllan oxå… *fnys* Men om du följer länken nedan finns ett foto på sagda bokhylla =)
  http://malinharley.blogspot.com/2009/10/kallt.html

  • Oj, oj, oj, det var minsann inte illa! Jag har en ytterst minimal bokhylla vilket i och för sig är bra för då tvingas jag rensa ut bland böckerna med jämna mellanrum. Det är ju faktiskt inte helt fel det heller 🙂

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: