Snart blir jag med nya glasögon :-)

 

 

Comments

 1. Det hjälper inte med glasögon. Avskyr de där jäkla koderna som gör att mina kommentarer på blogger-bloggar blir betydligt färre än de skull kunna vara. Usch!
  enligt O recently posted..Nu börjar det…

  • Jag kommenterar bara på blogger-bloggar om jag verkligen har någonting att säga och då använder jag min beprövade teknik. Bäst hade det förstås varit om koderna hade utrotats helt.

   Jag som trodde att jag skulle fixa kursiv stil bättre om ca en månad, men även om det inte blir så får jag i alla fall trösta mig med att jag kommer att se bättre på långt håll och att ögonen kommer att hålla sig i styr när jag läser 🙂

 2. Glasögonbyte är något som även jag skulle behöva. Har haft mina i två år nu. Men jag väntar på en tid till ögonmottagningen för min skelning så bytet får väl vänta tills efter besöket.
  Lena recently posted..Battleship

 3. Hoppas du kommer hitta något som passar 🙂

  Den här helgen har CAPTCHA varit min nemesis när jag ska kommentera på bloggar. Det krävs säkert 10 försök innan jag kan skicka iväg kommentaren.

  Du använder ju WordPress, hur bär du dig åt för att folk ska få mail om att du har svarat på deras kommentar? Känner själv att det skulle vara väldigt praktiskt.
  C.R.M. Nilsson recently posted..En smakebit på søndag: The Curious Incident of the Dog in the Night Time

 4. Jag har redan bra glasögon och ibland är det stört omöjligt att tyda de där #%&! tecknen. Faktum är att jag börjat fundera på att helt enkelt strunta i att kommentera på de bloggarna, jag har inte tid att sitta och gissa flera gånger innan jag kan skicka min kommentar. För att inte tala om irritationen som bara växer.
  Monika recently posted.."Himmelsöga" av Arne Dahl

  • Jag kände också så tidigare, men så kom jag på att jag kan klicka på en uppdateringsknapp tills jag hittar en kod som jag kan tyda. Det tar lite längre tid, men jag slipper i alla fall frustrationen över att jag hela tiden får veta att koden jag har angivit är felaktig.

 5. Lycka till!
  Jag har inte lyckats lokalisera var man tar bort dem på sin blogg än, men det kommer! Tycker de har blivit värre, innan hade jag aldrig problem med dem men nu kan jag bli galen >_<
  tuberosum recently posted..Bokbloggsjerka 24-27 augusti: Tänk om man fick återuppleva känslan

  • Jag känner inte till Blogger särskilt väl, men man bör kunna ta bort dem genom att kolla runt bland inställningarna. Varje gång jag ska kommentera hos någon som använder sig av dessa koder så får jag trycka upp till tio gånger innan jag hittar en kod som jag kan tyda. Jobbigt! Men som sagt var, snart torde jag se som en hök, och det ska bli helt underbart.

   Om sanningen ska fram borde jag ha bytt glasögon för flera år sedan, men då det inte finns en optiker på orten blir allt genast mer besvärligt …

   • När jag äntligen hittade rätt bland inställningarna visade det sig att jag redan kryssat bort captchakoderna – tur man har minne!

    Låter jobbigt att inte ha någon optiker nära. Det är alldeles för lätt att inte byta glasögon, jag är själv apdålig på att inse att det nog är dags. Linserna blir ju oanvändbara efter ett tag så då tvingas jag tillbaka, annars hade jag nog fortfarande haft de hoptejpade glasögonen jag hade för femton år sedan.
    tuberosum recently posted..Nytillskott #13 Här kommer jag!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: