Snipp snapp snut…

så var Bloggmaraton slut för denna gång. Men oroa er inte om ett halvår ungefär är det dags för en ny omgång. Jag hoppas att ni är med då också.

Jag hade en ganska lång lista med punkter som jag hade tänkt hinna åtgärda under den här veckan. Och jag måste säga att jag är mer än nöjd över resultatet. Innan jag redovisar vad jag har åstadkommit vill jag bara meddela att jag har strukit några punkter och ersatt dem med andra under resans gång.

 1. Fixa en favicon
 2. Ändra headerbild
 3. Färdigställa en massa påbörjade inlägg – har jag ej hunnit med tyvärr!
 4. Jobba fram en inläggsserie – Fixat, men det dröjer en stund innan ni får se resultatet.
 5. Kolla efter användbara/intressanta plugins: synliga: Sidenotes, Tweet Blender samt ett kontaktformulär som finns under fliken ”kontakt”
 6. Fixa en Twitter Landing Place – Fliken ”Info” har bytts ut mot ”Om” där man kan läsa information om mig och bloggen. Det är för övrigt den sidan man hamnar på när man klickar på länken i min Twitterprofil.
 7. Gör en sammanställning av samlingsplatser för bloggar: såväl nationella som internationella (Finns under ”Länklista”)
 8. (Snapshots på alla länkar) Har bestämt mig för att jag inte ska ha det!
 9. Påbörja författarintervjuer. Är påbörjat och om internet inte ställer till det alltför mycket för mig (det går segt som sjutton) så kommer den första att publiceras redan i kväll.
 10. Tidningssida – Finns under fliken ”Tidningar”
 11. Ordna till kategorierna på inläggen – Arbetet är påbörjat men då jag slarvade nå kopiöst med det här i början av mitt bloggande så är det ett arbete som kommer att ta tid.
 12. Uppdatera Library thing
 13. Försöka hitta en ”roligare” twitter widget med en annan bild -Punkten strök jag när jag hittade pluginet Tweet Blender.
 14. Stephanie Plum utmaning – Se inlägg för mer information.
 15. Uppdatera blogglänkar (författare, bloggvänner etc)
 16. Uppdatera recensionssidan
 17. Färdigställa Bokstävernas ABC
 18. Vissa sidor ska förses med ”senast uppdaterad
 19. Foto på mig själv? Kommer ej att ske. Inte ännu i alla fall.

Förutom ovanstående har jag även:

 • Infogat en Tweet knapp
 • Bytt ut en del annonser
 • Lagt till en ”Google Friend Connect Widget” som ni gärna får anmäla er till 🙂
 • Till sist har jag naturligtvis även bloggat om tv-serier, böcker och annat smått och gott.

Nu är jag väldigt nyfiken på hur det har gått för er under veckan som har gått. Svara antingen genom en kommentar eller ett inlägg på er egen blogg med en länk tillbaka till mig.

Det här gör vi om eller hur?

Comments

 1. Kul initiativ och du har ju lyckats hinna med väldigt mycket! Min sammanfattning finns här: http://www.fiktiviteter.se/2010/07/17/maratonsammanfattning/

  • Ja men den största, eller egentligen den enda, anledningen till att jag lyckades så bra var för att jag har semester och därmed också all tid i världen att ta mig an uppgiften med hull och hår.

   Om ett halvår kommer det dock att se annorlunda ut. Men vad gör väl det? Man hinner det man hinner helt enkelt 🙂

 2. Jag är mycket imponerad! Och ser fram emot inläggsserien och författarintervjuerna. 🙂

  Jag måste kolla i bokhyllan när jag kommer hem hur långt jag kom i Stephanie Plum-serien. Det kan ha varit efter femte boken som jag började tycka att jag kunde konceptet och läste Katy Munger, Liz Evans och Lauren Henderson istället.

  Men jag kanske borde återuppta Janet Evanovich.

  • Tack!

   Jag kan tänka mig att det kan bli lite väl enformigt att läsa böckerna om Plum i en följd, men om man är duktig på att varva med andra författare så är jag säker på att det är genomförbart i alla fall 🙂

 3. Ja, en gång i halvåret är lagom! Sammanfattning: http://www.visigodos.se/blog/?p=849

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: