Stephanie Plum blir film

Janet Evanovich första bok One for the Money kommer att bli film och den förväntas ha premiär i januari.

I huvudrollerna kommer vi att få se Debbie Reynolds (Grandma Mazur), Sherri Shepard (Lula) och Kathrine Heigl (Stephanie Plum).

De två första känner jag instinktivt är helt rätt i sina roller men när jag tittar på Heigl så kan jag inte se henne framför mig med en pistol i kakburken, ett par handklovar och pepparspray i handväskan (eller i bästa fall i byxornas fickor) eller med en vindruva som hon ger till sin hamster Rex (om han inte ligger och sover i sin soppburk vill säga).

Janet Evanovich är dubbelt aktuell i år då hon släppte Smokin’ Seventeen den 2 juni och den 22 november är det dags för Explosive Eighteen. I augusti i fjol startade jag min Stephanie Plum utmaning där tanken var att jag skulle ha läst samtliga sexton böcker innan den 31 juli i år. Då jag bara har hunnit till bok elva så kommer jag naturligtvis inte att ro utmaningen i land. Men det gör inte så mycket ty ambitionen är fortfarande att jag ska läsa samtliga böcker i serien inom sinom tid.

Comments

  1. Har bara läst några av böckerna men det ska bli spännande att se filmen! Håller med dig i dina tankar om Heigl, inte direkt henne jag ser framför mig när jag läser böckerna.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: