Tankar kring Konsten att bokblogga av Karin Berg och Petra Jankov Picha

Konsten att bokbloggaKarin Berg och Petra Jankov Picha har skrivit den nätta handboken Konsten att bokblogga där man får veta allt om hur man bloggar om böcker: hur man startar en bokblogg, vad man ska tänka på när man namnger sin blogg, hur man får besökare och mycket mycket mer.

Jag önskar att den här guiden skulle ha funnits redan när jag började bokblogga för drygt tre år sedan, för då hade jag snabbt och lätt fått svar på en hel del frågor som jag var tvungen att ödsla tid på att hitta på annat håll. Fördelen med det är att jag lärde mig otroligt mycket under resans gång och jag känner mig ganska stolt över det som jag har presterat hittills men varför göra det omständligt nu när chansen till genvägar finns?

Jag rekommenderar i första hand den här boken till dig som ännu inte har startat en bokblogg men som är sugen att göra det. Om du behöver en extra knuff kan det vara värt att tänka på att om du följer Karins och Petras råd kommer din bokblogg att förvandlas från dröm till verklighet inom några få minuter. Nu känns det nog ganska dumt att låta bli eller hur?

När du väl har kommit så långt att det är dags att skriva ditt första inlägg tycker jag att Linda har ett alldeles lysande gott råd att ge till dig: ”Tänk inte så mycket, skriv bara!”

 

 

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: