Tävling!

Patienten av P.D. James gav mig ett uppslag till en ny tävling. I den här boken nämns nämligen en mordväska som kan tänkas se ut ungefär som på bilden. Jag föreställer mig att väskan innehåller låt oss säga tio stycken livsviktiga saker för en mordutredare. Latexhandskar och förstoringsglas är de saker som P.D. James hittills har namngett i boken. Då jag inte har läst ut boken ännu kan det hända att jag till slut får veta hela innehållet. MEN jag är intresserad av att veta vad ni TROR att de övriga åtta prylarna är?

Då det inte finns något specifikt facit är det endast er fantasi som sätter gränser. Den som har skrivit det mest troliga, eller mest fantasifulla svaret vinner!

TÄVLINGSREGLER

  • Du måste ha en blogg för att kunna delta.
  • Svara genom att skriva en kommentar till det här inlägget. (Jag kommer INTE att publicera tävlingssvar innan tävlingstiden har gått ut). I kommentaren vill jag också att du skriver vilka två böcker du skulle vilja bli ägare till. Se boklistan längre ner i inlägget.
  • Berätta om tävlingen på din egen blogg och länka till det här inlägget.
  • Tävlingen pågår till den 14 maj kl. 20.00.
  • Vinnaren presenteras ENDAST på bloggen vilket innebär att det gäller för dig att hålla ögonen öppna. OM du av en eller annan anledning inte vill bli ”exponerad” på bloggen vill jag att du skriver detta tillsammans med ditt svar i kommentarsfältet.

BOKLISTA

LYCKA TILL!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: