Tiden räcker inte till!!

När jag startade den här bloggen var min ambition att skriva minst ett inlägg varje dag. Och det gjorde jag också, i alla fall en tid. Sedan kom två flyttar i vägen och det ena gav det andra.

I dagsläget sitter jag med en gigantisk bokhög som jag måste läsa i samband med en litteraturvetenskaplig kurs (jag ligger redan långt efter mina studiekamrater). I ett annat hörn ligger nästa gigantiska bokhög som jag har tänkt läsa för mitt höga nöjes skull (se Min bokskatt 4).

Som om inte det vore nog måste jag bestämma mig för ett ämne att skriva en D-uppsats i tyska om, jag har ett barn med ett NPF och allt vad det innebär, jag har ett annat barn som är störtförkyld med andningsproblem, jag jobbar mer än heltid och dessutom känner jag en enorm längtan efter att ta ordentligt tag i bloggen igen!?

Men när ska jag hinna göra allt? Ibland önskar jag att dygnet hade 48 timmar och att jag kunde vara pigg och rask under hela den tiden. Tänk så underbart det skulle vara! Inte som nu: jag känner mig som en urvriden disktrasa åtminstone 20 av dygnets 24 timmar.

Det är bara att inse: jag måste välja bort någonting. Frågan är bara vad? Jag kan inte hjälpa det, men jag blir lite nedstämd när jag måste prioritera och göra omprioritering precis hela tiden. Ingenting blir någonsin som jag har tänkt. Allt snurrar på i ett fasligt tempo och jag hinner helt enkelt inte med.

Suck! Det är väl sådant här som kallas livet?!

Comments

  1. Hej Annika! Ja, du är verkligen en kvinna i farten. Jag älskar din blogg den är både fin utseendemässigt och jättebra innehållsmässigt. VAr sak har sin tid, tänker jag. TA det lugnt nu och ha en underbar helg. Kram

    • Bokmalen: Tack för allt beröm. Det värmer verkligen! Jag hoppas att du också får en underbar helg.
      Kram / Annika

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: