Whiteboardtavlan har fått ett nytt användningsområde

Jag hatar att städa och jag är något av en slarver, och med anledning av det är det inte så svårt att lista ut hur min lilla lägenhet kan se ut emellanåt. Detta är dock ingenting som jag personligen lider av, eller ens tänker särskilt mycket på eftersom jag trivs i min lilla borg i alla fall.

Enda gången jag misstrivs, eller åtminstone inte är fullt nöjd med mitt boende, är när jag drömmer om ett eget litet kontor. Jag vet inte hur många gånger jag har möblerat om lägenheten i tanken och kommit fram till att den är oåterkalleligen för liten för att skapa mitt egna lilla krypin, och att jag även i fortsättning får nöja mig med att sitta vid köksbordet och arbeta.

Inte optimalt, men det fungerar.

4507847940_4fe3b00225
Photo Credit: Dru Bloomfield – At Home in Scottsdale via Compfight cc

Det finns egentligen bara en sak som stör min koncentration när jag sitter i köket och skriver , och det är den extremt fula kökstapeten som jag har tänkt riva ner hur länge som helst. Jag är dock en människa som bara agerar när det rätta rycket kommer och det har hittills hållit sig på behörigt avstånd. Jag har emellertid kommit fram till att en stor whiteboardtavla  skulle kunna vara en bra lösning och det av flera anledningar: den skulle ta upp i stort sett hela köksväggen,  jag skulle komma bort ifrån alla lösa lappar som jag sprider omkring mig och den skulle även kunna utgöra en samlingsplats för inspirerande citat, bilder eller annat som kan förgylla tillvaron.

För att jag ska kunna ha någon praktiskt användning av tavlan måste jag möblera om i köket först, men det är en helt annan historia.

Detta inlägg är skrivet tillsammans med Staples men jag står för innehållet till hundra procent

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: