Alkb news IV

Under de senaste dagarna har jag fått motta många komplimanger gällande min blogg: ”WOW, så proffsig blogg du har. Där ligger jag verkligen i lä”, ”Jag avgudar din blogg”, och som om inte det vore nog så mottog jag en Beautiful BloggerAward i dag. Vem jag fick den av och vilka sju som i sin tur kommer att få en av mig tänker jag dock inte avslöja förrän i morgon. Men snacka om att det har varit några dagar som har fyllt på min ego boost rejält!

Glädjande nog verkar Bokbloggsjerkan bli något av en succé då såväl nya som ”gamla” deltagare hittar dit varje vecka. Än har vi dock inte kommit upp i mitt drömantal vilket ligger på ungefär 100 deltagare/vecka. För att försöka uppnå det målet gör jag allt för att sälja in ”konceptet” till alla som kommer i min väg och jag hoppas att ni gör detsamma.

Litteraturhistoriens grundbegrepp av Staffan Bergsten och Lars Elleström har jag lånat ungefär tio gånger på biblioteket. Anledningen är att jag påbörjade en litteraturvetenskaplig kurs förra hösten som jag var tvungen att hoppa av. Redan då bestämde jag mig för att jag skulle hoppa på kursen denna höst. I somras tyckte jag det var en oerhört bra idé att låna viss litteratur för att , så att säga, plugga ikapp och förbi. Av detta blev intet. Och nu har jag redan hunnit låna den vid två tillfällen. För att göra en lång historia kort så önskade jag mig den här boken i födelsedagspresent och i dag fick jag den (fastän jag inte fyller år förrän i morgon).

För en tid sedan skrev jag ett inlägg där jag efterlyste texter att korrekturläsa, och det dröjde inte särskilt länge innan jag fick napp. Det var en kille som ville ha sin uppsats korrekturläst och efter avslutat arbete var såväl han som jag själv väldigt nöjda. Har du en text som du vill att en objektiv person ska läsa, tveka inte utan kontakta mig OMG. Kom ihåg: jag tycker att det är extremt roligt att korrekturläsa andras texter och dessutom är jag extremt billig.

För övrigt är jag i planeringsstadiet för en ny inläggsserie som jag hoppas kunna gå ut live med någon gång i nästa vecka.. Mer info inom kort!

Comments

  1. Bokbloggsjerkan är verkligen ett kul påfund. Har både fått nya läsare och hittat nya bloggar att följa genom den. Tack, du är väl värd ditt award!
    Full bokhylla recently posted..Pocketkedjan- Sista paketet

    • Tack själv! Jag är oerhört glad att jerkan blev något av en succé, om än i miniformat och att få nya läsare och nya bloggar att följa är ju precis det som jerkan går ut på 🙂

  2. Ego är bra! Ska fixa bokbloggsjerkan i helgen.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: