Årets första tematrio

Årets första tematrio handlar passande nog om nyårslöften, vilket är något jag sällan brukar ge och om det mot all förmodan skulle hända så har jag hunnit bryta dem innan januari månad är slut.

Men jag hoppas och tror att jag utan större problem skall lyckas infria dessa tre löften i alla fall:

1. Jag skall starta mitt företag som jag har tänkt göra så länge. Företaget har viss anknytning till böcker men mer om detta kommer när jag har rott projektet iland (vilket torde bli i höst om allt går enligt planerna).

2. Tack vare Lilla o´s Boktolva kommer jag att ha siktet inställt på att läsa fler ”nya” författare. Om jag ska vara ärlig så kan jag inte förstå varför jag känner sådant motstånd mot att göra just det. Förra året upptäckte jag bl.a. Richard Montanari och Elena Forbes och de seglade raskt upp på min favoritlista.

3. Jag ska ta ett krafttag med min bokhylla. Den är överfull och det beror inte på att jag har för många böcker. Nej, min bokhylla är för liten. Jag måste helt enkelt införskaffa fler hyllor att förvara mina dyrgripar i. Tänk vad härligt det skulle vara att faktiskt se ryggen på ALLA böcker jag har i min ägo.

Comments

  1. Hahaha..med att se bokryggen på alla mina böcker har jag givit upp om. TRots att jag ger bort massor med böcker så blir det allt trängre. jag måste helt enkelt läsa fortare och ge bort ännu fler böcker!!! (För det står många olästa i mina bokhyllor)
    Eva Boström recently posted..Hemma igen

    • Egentligen har jag också gett upp men jag har å andra sidan bara en bokhylla och det är på tok för lite. Tyvärr har jag en liten lägenhet så möbleringsmöjligheterna är något begränsade. Ska bli spännande att se hur jag löser det till slut. Fina och/eller annorlunda hyllor på väggen lär nog ligga närmast till hands.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: