Bokbloggsjerka 17 – 20 oktober

jerka11Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bokbloggare som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om jerkan på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom jerkan då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

Jerkan pågår fredag – måndag varje helg!

Det finns med andra ord ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Du måste ha en blogg som delvis handlar om böcker för att få vara med.

Regler

 1. Skriv in urlen till ditt inläggom ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).
 2. Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!
 3. Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.
 4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

 Vilken bok bör man inte veta någonting alls om innan man själv läser den?

Eftersom den här jerkan publiceras flera timmar senare än normalt så slänger jag bara ur mig ett svar: Patient 67 av Dennis Lehane. Jag vet, det är en bok jag tjatar om med jämna mellanrum men har du inte läst den ännu så är det baske mig dags nu!

Comments

 1. Det tog lite längre tid än vad jag hade planerat att skriva ner mina åsikter kring ämnet den här gången. Tre timmar sen blev jag, men här är i alla fall mitt bidrag. 🙂
  http://gronkavaj.blogspot.se/2014/10/ar-det-verkligen-battre-att-vara.html
  Grön Kavaj recently posted..Är det verkligen bättre att vara ovetande? – Bokbloggsjerka

 2. Jag hinner precis med inom tidsramen 🙂
  http://kattslavenkoko.wordpress.com/2014/10/20/ovetskap-ok/

 3. Patient 67 var det första jag tänkte när jag såg frågan, men när du redan tagit upp den försökte jag hitta andra som kunde passa… Fick blanda in en film oxå…
  http://frejareddevil.wordpress.com/2014/10/19/min-helg-bocker-som-ar-bast-utan-forkunskap-och-ozz-tweetar-om-jimmie/
  Freja recently posted..Min helg, böcker som är bäst utan förkunskap och Özz tweetar om Jimmie…

 4. Hrm, detta var svårt …
  Sara Swietlicki recently posted..Bokbloggsjerka: Att inte veta men ändå läsa

 5. Trevlig helg allihop! 🙂

  http://barahittepa.blogspot.ch/2014/10/upptackargladje.html
  Bara hittepå recently posted..Upptäckarglädje

 6. Tror inte jag läst Patient 67 och har säkert förstått frågan fel, men här är jerkan i alla fall http://eggetbok.blogspot.se/2014/10/bokbloggsjerka-17-20-oktober.html
  Mia Eggimann recently posted..Bokbloggsjerka 17 – 20 oktober

Trackbacks

 1. […] är helg och jag har inte lyckats komma på ett svar till Annikas svåra fråga förrän i dag, när jag nyss kollade igenom min ”läst under […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: