Bokbloggsjerka 22 – 25 april

jerka11Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bokbloggare som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om jerkan på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom jerkan då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

Jerkan pågår fredag – måndag varje helg!

Det finns med andra ord ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Du måste ha en blogg som delvis handlar om böcker för att få vara med.

Regler

 1. Skriv in urlen till ditt inläggom ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg.(Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).
 2. Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!
 3. Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.
 4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Vad är du mest sugen på att läsa just nu (oavsett om du har boken/novellen/dikten/etc. i din ägo eller ej).

Ole_dole_framsida1-180x277Jag är extremt nyfiken på Ole Dole av M.J. Arlidge. Jag får rysningar bara jag tänker på den och de som har läst den säger att den är ruskigt bra. Jag har den engelska varianten på min läsplatta och det lär inte dröja länge innan jag kommer att hugga tänderna i Eenie Meenie.

Comments

 1. Härlig fråga! Här kommer mitt svar: http://aldrigbaraord.blogspot.se/2016/04/bokbloggsjerka-22-25-april.html
  Kimberly recently posted..Bokbloggsjerka 22 – 25 april

 2. Kul fråga!
  Jenny E. recently posted..Bokbloggsjerka 22-25 april (2016)

 3. Just nu är det lite dåligt med lässuget, men har tittat igenom den finlandssvenska nyutgivningen med ett visst mått av förväntan 🙂
  https://kattslavenkoko.wordpress.com/2016/04/24/vantar-pa-forvantan/
  Koko recently posted..Väntar på förväntan

 4. Lite senare än vanligt, men här kommer mitt svar http://dengladaforsokskaninen.blogspot.se/2016/04/bokbloggsjerka-22-25-april.html
  Hanna (Den läsande Kaninen) recently posted..Bokbloggsjerka 22 – 25 april

 5. Här kommer mitt svar: https://vadvilaser.wordpress.com/2016/04/23/bokbloggsjerka-22-25-april/
  Kul att läsa allas svar, massa bra tips!
  vadviläser recently posted..Bokbloggsjerka 22-25 april

 6. Helgens svar:
  http://www.skrivprocess.se/?p=4975
  Bina recently posted..Bokbloggsjerka

Trackbacks

 1. […] Varje fredag till måndag skriver ett antal bloggare utifrån en given fråga. Veckans fråga: Vad är du mest sugen på att läsa just nu (oavsett om du har boken/novellen/dikten/etc. i din ägo…. Om du klickar på länken hittar du de andra som också svarat på […]

 2. […] Här går det undan, helg igen och dags för bokbloggsjerka. Den här veckan undrar Annika […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: