Bokbloggsjerka 27 – 30 mars

jerka11Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bokbloggare som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om jerkan på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom jerkan då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

Jerkan pågår fredag – måndag varje helg!

Det finns med andra ord ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Du måste ha en blogg som delvis handlar om böcker för att få vara med.

Regler

 1. Skriv in urlen till ditt inläggom ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).
 2. Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!
 3. Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.
 4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Är det bara jag som kan bli ”sjukligt” förtjust i en karaktär i en bok eller på tv/film?

Jag har aldrig läst så lite böcker som de senaste månaderna men däremot har jag sett desto fler tv-serier. Under den här tiden har jag kärat ner mig i Jackson ”Jax” Teller (Sons of Anarchy), Michael Scofield (Prison Break) och nu senast Lucas North (Spooks). Den sistnämnda var inte bara en ”heting” i serien, utan hans röst tog mig med storm. Wow!

Comments

 1. Mitt innlegg finner du herhttp://medbokogpalett.blogspot.no/?m=1

 2. Författardrömmar says
 3. Premiärjerka för min del!
  http://www.annikabengtsson.se/bokbloggsjerka-premiarturen/
  Annika Bengtsson recently posted..Bokbloggsjerka – premiärturen

 4. Inte så mycket karaktärer men miljöer. http://astanet.se/?p=12648
  Asta recently posted..Bokbloggsjerka – att gilla karaktärer

Trackbacks

 1. […] Varje fredag till måndag skriver ett antal bloggare utifrån en given fråga. Veckans fråga: Den här vckan frågar Annika: Är det bara jag som kan bli ”sjukligt” förtjust i en karaktä… Om du klickar på länken hittar du de andra som också svarat på […]

 2. […] är dags för en bokbloggsjerka igen och den här frågan är lättare att besvara än den […]

 3. […] har äntligen bestämt mig för att hoppa på idén med bokbloggsjerka som Annikas litteratur- och kulturblogg bjuder in till varje […]

 4. […] på veckans bokbloggsjerka där Annika ställer frågan hon vill att vi ska svara […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: