Det börjar närma sig för Tom Thorne – Uppdatering

Redan i höst (okt/nov) gör Tom Thorne tv-debut på brittiska Sky 1 HD. Serien heter kort och gott THORNE och är baserad på böckerna Sömntuta och Offerlek. Tom Thorne spelas av David Morrissey som tillsammans med Aiden Gillan, Eddie Marsan, Lorraine Ashbourne utgör själva stommen i serien. I Offerlek får vi dessutom njuta av ingen mindre än Sandra Oh som är en skådespelerska som i alla fall jag beundrar.

Jag säger “vi” fastän jag i dagsläget inte vet om denna serie ens kommer att visas i Sverige. MEN jag SKA se den på ett eller annat sätt. Det bästa sättet att ta reda på hur det ligger till med den saken är väl att ta kontakt med Mark Billingham himself. Han om någon borde veta… Jag återkommer när jag vet besked.

Tills dess får vi väl helt enkelt njuta av den ack så korta THORNE Teaser Trailern:

Uppdatering: Om serien kommer till Sverige kunde Mark inte svara på, men han säger att det borde komma ut på DVD tämligen snabbt. Då löser det sig ju av sig självt! 🙂

Comments

 1. Den visas redan på dansk tv

  • Det är jag tyvärr inte särskilt hjälpt av då jag inte har tillgång till dansk tv men tack för tipset ändå 🙂

 2. Fotbolls VM = vi sitter vid TV:n, min man tittar koncentrerat, jag läser en bok (koncentrerat) och tittar upp för att se reprisen på målen!
  Men det är ju kul att det är i afrika nu när jag läser så många böcker därifrån, denna stora kontinent som varit ett blankt littaraturblad för mig. Har läst Meyers Död i gryningen men den var väl sådär…….
  Har du läst Meyer?

  • Annika says

   Nej, det har jag inte, i alla fall inte än så länge. Just nu läser jag faktiskt en bok av en argentinsk författare och det är första gången. Den är lite udda men bra…

 3. hmm, den slibbiga karlen fick ett slibbigt slut också, urrk! Tyckte serien var ganska bra och hoppas det kommer fler avsnitt även om jag tycker att Travis är lite väl…..spröd för sin roll! 🙂

  • Annika says

   Jag hoppas också på mera, men det lär ju inte bli förrän fotbolls-VM är slut i alla fall. Det är ett event som i alla fall jag verkligen ser fram emot 🙂

 4. Hoppsan! Det gick snabbt!
  Jag har ju läst Sömntuta och den var riktigt bra så det blir att beställa nr 2 snart på bibblan.
  David Morrissey var väldigt olik sig måste jag säga, kanske för att åren har gått sin gilla gång för honom också.
  Och som sagt Travis ikväll….men vi vet väl redan eller hur? Ringen avslöjar väl eller blir det spännande upplösning tro……..

  • Annika says

   Lycko dig som nästan har alla böcker kvar att läsa. Själv går jag och längtar tills Billingham kommer ut med en ny bok 🙂

   Jag är tämligen säker på att den slibbiga karl med ringen är skyldig men jag tror ändå att det kommer att bli vissa överraskningar. Eller det hoppas jag på i alla fall.

 5. Hej Annika. Jag var lite trög i starten när det gällde Thorne. Jag tror att det var först efter tredje boken som jag var fast, men nu är Thorne en av mina favoriter. Skall bli spännande att se hur David Morrissey gör sig i rollen. Jag tycker att han för övrigt är en bra skådis som har varit med i en hel del bra produktioner. Ha det gott.

  • Annika says

   Då jag ser förhållandevis väldigt lite på tv kan jag inte minnas att jag har sett honom in action förut, men jag längtar ändå 🙂

   I väntan på det så får jag väl hålla till godo med Anna Travis, vilket inte heller är så illa. Tredje delen av tre i kväll och jag hoppas verkligen att flera avsnitt är inplanerade i tablån. Det är en riktigt bra serie!

 6. Det var den kortaste trailer jag sett!

  Men jag är ju liksom du en inbiten Billingham/Thorne-fantast och hoppas verkligen på den här tv-serien. Att den blir bra och att den kommer till Sverige fort.

  • Annika says

   Ha ha, ja det kan man verkligen säga att den var. Jag hoppas också att den kommer till Sverige eller åtminstone till en av kanalerna som jag har tillgång till.

 7. Låter bra! Jag ska läsa Sömntuta nu i juni!

  • Annika says

   Jag vet att smaken är som baken när det gäller den boken men jag äääälskade den! 🙂

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: