En enkät får inleda denna vecka

Så var det måndag igen och energin är verkligen inte på topp. I alla fall inte vid denna okristligt tidiga timme och i ett försök att väcka hjärnan till liv tänkte jag svara på Lindas enkät som hon har modifierat efter en idé av Julia Skott:

1. Vad gjorde du för tio år sedan?

2002 var jag i Belgien och hälsade på mina goda vänner som bor där och jag har faktiskt inte varit utomlands sedan dess. Hemska tanke!

2. Vad gjorde du för ett år sedan?

För ett år sedan försökte jag fortfarande vänja mig vid att ungarna mer eller mindre hade lämnat boet. Dessutom passade jag på att ta på mig att jobba extra som nattportier vilket innebar att jag jobbade extremt intensivt (vilket jag gör än mer i dag) under en sexmånaders period. Mitt i allt detta opererade jag bort mina elaka gallstenar.

3. Fem snacks du gillar

Ostbågar, chilinötter, choklad (i väldigt måttliga mängder), filidutter och kola av alla de slag. Dessa måste jag dock lära mig att leva utan då jag ska börja med LCHF igen … känns jobbigt men vad gör man inte för att göra magen glad igen?!

4. Fem sånger du kan hela texten till:

Att memorera sångtexter är någonting jag är väldigt bra på och tyvärr gäller det även texter till låtar som jag inte alls gillar. Följande fem gillar jag och kan sjunga i sömnen: Twist and shout av Beatles, In the Ghetto av Elvis Presley, Due innamorati come noi av Laura Pausini, Se bastasse una canzone av Eros Ramzzotti och Move on av Paul Stanley.

5. Fem saker du skulle göra om du blev mångmiljonär:

Jag skulle betala av mina skulder, köpa en Bungalow någonstans i Italien, resa jorden runt, jobba betydligt mindre än vad jag gör i dag och köpa en ny(are) bil.

6. Fem dåliga vanor:

Jag har svårt att ta tag i saker jag borde göra, är lite lat, allmänt trött, har på äldre dar fått extremt dålig karaktär och kommer gärna prick på minuten av avtalad tid.

7. Fem saker du gillar att göra:

Läsa, blogga, jobba, skriva och jag sitter gärna parkerad framför tv:n för att se mina favoritserier eller sport.

8. Fem saker du aldrig skulle klä dig i eller köpa:

Hatt, högklackade skor, klänning/kjol, stringtrosor och ”overallen” som är så populär nu men som jag inte kommer ihåg vad den heter.

9. Fem favoritleksaker:

Jag har extremt få leksaker och kan knappt få ihop hela fem stycken: tv:n, datorn, bilen … ja, det var väl allt.

10. Fem platser där du gärna läser:

Köksbordet, soffan, sängen, parkbänk och café.

11. Fem böcker du skulle rädda om det började brinna:

Svår fråga men jag skulle nog rädda så mycket av min facklitteratur som möjligt.

12. Tio personer du vill se göra den här utmaningen:

Behöver ni verkligen en inbjudan?

Comments

  1. enligt O
    Twitter:
    says

    Kul att läsa dina svar! Att jobba natt kan vara det jobbigaste som finns.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: