En smakebit på söndag – De första tolv av Justin Cronin

smakebit_imageEfter tre underbara lediga dagar inleder jag min semester i morgon och den kommer att vara fylld av spännande läsning.

Semesterns höjdpunkt kommer dock att vara konserten med Håkan Hellström i Skellefteå på fredag. Som jag har längtat efter att se honom live igen!

En annan sak som jag har längtat efter är Justin Cronins uppföljare till Flickan från ingenstans och nu är De första tolv här.

Mitt smakprov i veckans En smakebit på søndag finns på sidan 17:

”Senare, efter kvällsmaten och kvällsbönen, och badet om det var badkväll, och de förhandlingar som alltid avslutade dagen (Snälla syster, vi kan väl få vara uppe en stund till? Snälla, bara en saga till?) när barnen äntligen hade somnat och allt var stilla, vakade Amy över dem. Det fanns ingen regel som förbjöd detta; systrarna hade vant sig vid hennes nattliga vandringar. Som en vålnad gick hon från det ena tysta rummet till det andra, fram och tillbaka mellan raderna av sängar där barnen låg och sov lugnt.”

I ärlighetens namn är inledningen till det här citatet en aning omständligt skrivet men jag hoppas att det bara var en tillfällighet, och att boken är precis lika bra som jag tror/hoppas att den ska vara.

 

 

Comments

  1. Jag såg Hellström live i skellefte för massa år sedan det var en upplevelse. Man blir så glad av att se hans energi på scenen 🙂
    [Anna] recently posted..Life as we know it ~ Säsong 1

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: