Fiktiva möten

I veckans Bokbloggsjerka ställer jag frågan om vilka fiktiva karaktärer man helst skulle vilja träffa och vad man i så fall skulle hitta på.

Jag skulle definitivt kunna tänka mig att hjälpa Roy Grace att ta reda på vad som egentligen hände med hans fru Sandy som försvann i tomma intet för flera år sedan. Jag menar, om vi båda hjälps åt kommer sökandet att gå mycket fortare och både han och jag kommer därmed att kunna sova gott om natten.

Föga förvånande skulle jag även vilja träffa Ruht Galloway då hon ger mig oerhört mycket glädje bara genom att finnas till. Vi skulle dela på en flaska vin, prata om barn och katter och jag skulle nog försöka- utan att hon märker att jag snokar – ta reda på mer om hennes förhållande till Nelson.

Vad som kanske är mindre väntat att jag gärna skulle vilja ta mig in i Harry Potter land för att lära mig att spela Quidditch. Jag är absolut ingen Harry Potter fantast men jag skulle gärna hoppa upp på en kvast för att själv ta upp jakten på den gyllene kvicken. Det skulle vara hur kul som helst!

 

Comments

 1. Jag har aldrig träffat varken Roy Grace eller Ruht Galloway men blev nu riktigt sugen på att göra deras bekantskap. Quidditch skulle jag lätt vilja prova på. Verkar hur skoj som helst 🙂
  Lingonhjärta recently posted..Bokbloggsjerka

  • Annika says

   Det tycker jag absolut att du ska göra. Peter James fyra första böcker finns på svenska och del 5 och 6 har jag läst på engelska då jag inte hade tid att vänta på den svenska översättningen 🙂 När det gäller Ruth Galloway så väntar jag spänt på den fjärde boken av bästa Elly Griffiths och den kan inte komma fort nog.

 2. Roy Grace vore inte dumt att träffa, till HP s värld åker jag nog inte med. Jag skulle gå omkring och vara livrädd hela tiden. Är en harkrank!
  och dagarna går… recently posted..när man skjuter arbetare

  • Annika says

   Jag skulle nog mest tycka att det var spännande men visst finns där några ”varelser” som jag absolut inte skulle vilja träffa 🙂

 3. Att jag inte tänkte på Ruth. Saltängarna vill jag ju se.
  Marie recently posted..Fiktivt tedrickande

 4. Jag är lite för höjdrädd för att spela quidditch, men jag hänger gärna med Hermione och lär mig några coola trix istället.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: