Filar på mitt läsalfabet

Hos Linda läste jag om ett läsalfabet som såg dagens ljus under bloggstafetten i samband med världsbokdagen.

Då jag inte har någon direkt inspiration att blogga i dag – och i ärlighetens namn har jag inte riktigt tid heller då jag måste ägna mycket tid åt helt andra saker för tillfället – tyckte jag det kunde vara lägligt att försöka sammanställa mitt eget läsalfabet. Resultatet kommer under helgen.

 

Comments

 1. Snälla du, kan inte du förklara vitsen med Twitter för mig? Vad har man det till?
  Katarina recently posted..I natt jag drömde

  • Ja du, det var minsann ett riktigt bra fråga! Störst utbyte av Twitter har man om man har en iPhone eller en Android då man kan uppdatera sin Twitter precis hela tiden och i stort sett alla är mer flitiga än jag då jag endast har en vanlig epig mobiltelefon och en minidator som dock är för stor för att släpa med mig överallt.

   Jag använder Twitter för att dela med mig av saker som jag tycker är för små för att blogga om men för stora för att bara ignorera. Dessutom följer jag vardagen hos några av mina bloggkompisar, författare och musikstjärnor. Dessutom följer jag många bokförlag för att ta del av bokutgivningar, information och andra nyheter som kan vara av intresse.

   En och annan gång skriver jag själv inlägg om tankar, funderingar och andra saker som händer i mitt liv. Detta händer dock inte särskilt ofta då jag som sagt var inte har fastnat i Twitter så till den milda grad att jag måste uppdatera min status hela tiden, vilket för övrigt även gäller FB.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: