I min bokhylla: A

Hos Erikas bokprat hittade jag en utmaning vars ursprung jag är något osäker på. Hur som helst går den ut på att man ska vaska fram titlar på hela alfabetets bokstäver. Naturligtvis skall dessa gå att finna på ens egna bokhyllor!

Mitt bidrag till bokstaven A ser ut så här:

Jag fick Fay Weldons självbiografi Auto da fay av Massolit förlag för evigheter sedan men jag har ännu inte dryftat mig till att läsa den. Jag kommer dock snart att göra det, snart!

A Room Full of Bones av Elly Griffiths läste jag ut härom veckan och den är fantastiskt bra. Jag har inte hunnit skriva om den ännu men en recension kommer inom kort.

A Spoonful of Poison av M. C. Beaton är en klassisk hyllvärmare som jag gjorde ett tappert försök att läsa för ungefär ett år sedan. Jag kom dock inte särskilt långt även om den var långt ifrån dålig. Förmodligen berodde det på att jag inte kände för att läsa på engelska just då.

När A Bouquet of Barbed Wire av Andrea Newman gick på tv för en tid sedan så följde jag serien slaviskt. Som en reaktion köpte jag boken men den har hittills förblivit oläst. Måhända ytterligare ett av mina infall men jag tänker definitivt läsa den…

Att få ihop titlar på A var egentligen ingen match även om man kan tycka att det är fusk när man tar hjälp av engelska titlar 🙂

Comments

 1. Hanna Lager
  Twitter:
  says

  Jag fick precis som du Auto da Fay och den stod oläst länge. Läste den strax innan jul eftersom jag gjorde ett projekt med att hitta en feminist att skriva om varje dag. Jag blev mycket positivt överraskad. Hon skriver roligt och hennes liv var intressant att läsa om.  Rekommenderas!

  Jag har skrivit om den här: http://feministbiblioteket.wordpress.com/2011/12/12/weldon-fay-auto-da-fay-2002/

 2. Kul med många bokhyllor!

 3. Härligt nu ska jag kolla in din bokhylla 🙂

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: