Ibland är ord bra onödiga ändå

Jag tänker aldrig mer ta boktiteln Strindbergs stjärna i min mun och vad jag tyckte om den torde ni förstå av bilden. Jag kom aldrig längre än till sidan 52 och det kanske var lika så bra … vad vet jag.

I dag åkte jag till biblioteket för att se om jag kunde hitta några böcker som kunde fylla ut det märkliga tomrum som boken ovan lämnade. Efter tio minuter hade jag plockat på mig fyra böcker och redan där kändes det som att hoppet om en ljusare läsframtid hade återvänt.

Det var en känsla som höll i sig ända tills jag fick veta att jag inte hade fått jobbet jag så gärna ville ha … Jag får dock inte låta detta knäcka mig utan jag måste spotta i nävarna och komma igen …!

I vilket fall som helst står Janet Evanovich för inte mindre än tre av biblioteksfynden:

Farligt byte och Svårfångat byte som är bok nummer sju och åtta i min Stephanie Plum utmaning som håller på till 31 juli 2011.

Dessutom har hon kommit ut med en ny serie där första boken heter Wicked Appetite som man via Evanovichs hemsida kan läsa ett utdrag ur (fil i pdf.format).  Som om inte det vore nog finns det även ett tillhörande spel som kanske kan förgylla den mörka vardagen som omger oss just nu?!

På boksnurran stod Håkan Nessers De ensamma med Gunnar Barbarotti i huvudrollen. Den senaste boken jag läste, eller snarare försökte läsa, var Maskarna på Carmine Street och det slutade med att jag gav upp ungefär halvvägs in i den intetsägande historien. Nu när Barbarotti åter har hittat in i intrigen så känner jag mig trygg.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: