Impulsivitet jao!

Ni som lyssnar på Morgonpasset känner till uttrycket jao som jag tycker passar utmärkt som rubrik till det här inlägget.

Jag som är extremt lugn får mina ryck när jag är über impulsiv och startar projekt som sedan har en tendens att rinna ut i sanden.

Det som ligger närmast i tiden är när jag bad er börja skicka en kopia på ert jerkainlägg till mig via mail, och att jag därefter skulle göra någon slags uppföljning varje vecka.

Det höll första veckan.

6592174435_4a89254cb8
Photo Credit: Ian Sane via Compfight cc

MEN för en gångs skull beror det inte på att jag har övergett idén UTAN det är helt enkelt så att tiden inte räcker till för att jag ska hinna göra någonting kul och/eller överraskande varje vecka. I alla fall inte just nu.

Jag har dock hunnit med att läsa igenom alla era svar och förundrats över hur många bad guys/bad girls det finns i böckernas värld. En del har jag hört talas om, andra inte. Under tiden jag läste om våra favorit ”ondisar” föddes idén om vad jag skulle göra av dem, och när du minst anar det kommer du att få ta del av den på ett minst sagt annorlunda sätt.

Kontentan av detta inlägg är att jag vill att du fortsätter att skicka en kopia på dina jerkainlägg till jerka@alkb.se även om du kan få vänta ett tag på resultatet.

Någon fler som är en obotlig tidsoptimist?

 

Comments

 1. Jag har egentligen det helt motsatta problemet och är tidspessimist. Det är nog inte riktigt lika jobbigt att få tid över, men innan jag vet att det blir tid över så är jag konstant stressad. För allt tar ju så lång tid… 🙂
  Monika recently posted..Nu kanske man kan kalla det genomklappning…

 2. Jag lever med en tidsoptimist och jobbar med en annan…
  Freja recently posted..Jag gillar mitt sommarlov…

 3. Nyfiken på vad du ska hitta på.
  Är otrolig tidsoptimism. Min förhoppning är att man är smart nog att plocka ut det som är roligt och åtminstone få det gjort, heh.
  Mattias recently posted..Kafka hade säkert roligare än man tror

 4. Ibland är jag verkligen en extrem tidsoptimist, men jag jobbar på att bli bättre. Fast när jag såg över den närmaste tiden insåg jag nödvändigheten att tacka nej till guidekursen som jag anmält mig till på lördag.
  Ewa K recently posted..En man som heter Ove av Fredrik Backman

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: