Jack Reacher abstinens

Jag och Jack Reacher har en lång historia bakom oss. Och även om jag numera har börjat tänka på honom som mitt gamla ex så kan jag ändå inte låta bli att läsa och låta mig fascineras av hans upptåg.

I dag mottog jag nyheten att Lee Child är aktuell med boken 61 hours som är den 14 i serien om ovan nämnda hjälte. Detta glädjer mig naturligtvis oerhört. Framför allt då jag inte ens har hunnit läsa Det ögat inte ser ännu.

Två fräscha böcker att se fram emot med andra ord. Men de kommer vackert att få rätta in sig i ledet över olästa böcker. Fast, med närmare eftertanke så kan det nog hända att de kommer att lyckas smita förbi en, eller ett par, eller kanske till och med tre…

Här kan du läsa ett utdrag ur 61 hours
Om du hellre vill lyssna så går det också alldeles utmärkt.
Till slut vill jag bjuda på lite tv-reklam.

Min recension av Trubbel och Inget att förlora kan kanske vara av intresse? Här vill jag bara passa på att tillägga att jag läste del 1 – 10 innan jag började blogga så därav finns det ingen recension på dessa böcker. Tyvärr!

Vad är ert förhållande till Lee Child och hans hjälte Reacher?

Comments

 1. Jag får erkänna att ”det ögat inte ser” var min allra första Lee Child-bok. Men kanske bättre sent än aldrig 🙂

  Jag var inte helt förtjust i boken. Jag tycker att den var lite rörig men har man läst några av de tidigare böckerna så tror jag att man gillar den bättre.

  • Det kan jag förstå att du inte var, Pia. Det kanske du inte hade varit fastän du hade läst böckerna i rätt ordning då Reacher har en tendens att vara något av en ”platt” personlighet. MEN från början var han en riktig karlakarl som jag inte alls skulle ha haft någonting emot att ha som typ granne, bästa kompis, eller älskare 🙂

 2. Jag måste verkligen börja läsa Lee Childs. Hela tiden när jag hängde på Nyhetsgruppen rec.arts.mystery tjatades det om hur bra hans Reacherböcker är.

  Men redan då var det en hel del att dyka ner i, och nu är det 15 (det kommer en i oktober som heter Worth Dying For) böcker att läsa. För jag måste förstås börja från början. Om de nu är så bra som alla säger kommer jag ju att vilja läsa alla och då måste jag läsa dem i ordning.

  Ibland är det en plåga att vara jag. 😉

  Fast å andra sidan. Kul att ha 15 böcker att se fram emot. Något att önska sig till nästa semester kanske.
  Katarina recently posted..Omar flyttar in

  • Stackars dig som har 15 olästa böcker att dyka ner i! 🙂

   Genom ”Nyhetsgruppen rec.arts.mystery” såg jag att du ännu inte hade läst In the dark av Mark Billingham. Har du gjort det nu och vad tyckte du i så fall om den? Jag har den stående i min bokhylla men för närvarande har jag inte tid med den då jag läser Ett land i gryningen av Dennis Lehane och From the Dead av just M.Billingham.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: